دیاباته مدیران استقلال را عصبانی کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۶۳۶۰۰۳ سایت خوان

خبر آنلاین : مهاجم اهل کشور مالی باشگاه استقلال بدون اجازه از مدیران ارشد این باشگاه در یک گفت‌وگوی تلویزیونی شرکت کرد.

شیخ دیاباته شب گذشته (شنبه) با حضور در یک برنامه فرمول یک، پاسخگوی سوالات علی ضیا مجری این برنامه شد. همین اتفاق، اما عصبانیت مدیران باشگاه استقلال را در پی داشت.

داستان از جایی شروع می‌شود که چند روز قبل به بازیکنان و اعضای تیم اعلام شد همگی آن‌ها ممنوع‌المصاحبه هستند و حق صحبت با رسانه‌ها را ندارند. حتی دو شب پیش علی ضیا با یکی از مدیران ارشد باشگاه استقلال تماس گرفت و از او خواسته بود مجوز حضور شیخ دیاباته در استقلال را صادر کند، اما این فرد با درخواست ضیا مخالفت کرد تا قانون برای همه بازیکنان اجرا شود.

با این حال، دیاباته با مجوز فرد دیگری از داخل تیم، در برنامه فرمول یک شرکت کرد تا حسابی مدیران باشگاه را عصبانی و شاکی کند. شاید بابت این اتفاق، دیاباته از سوی باشگاه بازخواست شود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن