هشدار؛ مسمومیت با الکل صنعتی افزایش یافته است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۶۳۳۹۵۱ سایت خوان

خبر آنلاین : مدیرکل دفتر نظارت و پایش مصرف وزارت بهداشت درباره هشدار مسمومیت با الکل صنعتی (متانول) اطلاعیه‌ای خطاب به معاونان غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشورصادر کرد.

 مهرناز خیراندیش، مدیرکل دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت وزارت بهداشت درباره هشدار مسمومیت با الکل صنعتی (متانول) اطلاعیه‌ای خطاب  به معاونان غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور صادر کرد.

وی گفت: با توجه به شیوع گسترده بیماری ناشی از کرونا ویروس جدید در کشور و تاکید بر بهداشت دست ها و گندزدایی مناسب سطوح در منازل و اماکن و نقش مهم استفاده از اقلام ضدعفونی کننده از جمله  فرآورده‌های بر پایه الکل اتیلیک (اتانول) جهت پیشگیری از این عفونت، متاسفانه بر اساس مشاهدات و اطلاعات بدست آمده از برخی بیمارستان‌های کشور، مواردی از مسمومیت و فوت در اثر مصرف خوراکی و یا غرغره نمودن محلول های حاوی الکل اتیلیک (اتانول) و در برخی موارد، مصرف خوراکی الکل متیلیک (متانول) به اشتباه و با هدف پیشگیری از عفونت کرونا ویروس جدید گزارش شده است.

 

مدیرکل دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت وزارت بهداشت افزود: به همین دلیل و با هدف اطلاع رسانی عمومی، اطلاعیه‌ای در خصوص هشدار مسمومیت با الکل صنعتی (متانول)  تهیه شده است که جهت اطلاع رسانی و استفاده ارائه می‌شود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن