تکلیف نمایندگان مازندران مشخص شد/ ورود ۲ نماینده زن به پارلمان از اصفهان/اعلام نتایج قطعی انتخابات در استان قزوین /نمایندگان اهواز را بشناسید
پس از یک هفته رقابت کاندیداها و نامزدهای متعدد انتخاب مجلس برای تصاحب ۱۲ کرسی مجلس شورای اسلامی از استان مازندران، طیف اصولگرایان از شورای ائئلاف نیروهای انقلاب پیروز انتخابات مجلس یازدهم شدند.
علیرغم مشارکت حدود ۴۴ درصدی مردم مازندران که به دلیل فشارهای اقتصادی وارده از سوی دولت تدبیر و امید مردم را کمتر پای صندوقهای رای کشانده و کاهش حدود ۲۸ درصدی را نسبت به خود نشان داده است ولی انتخابات مجلس یازدهم در همه ۹ حوزه انتخابیه مازندران به صورت سالم، آرام و رقابتی و بدون حادثه امنیتی برگزار شده است.
بر اساس نتایج بدست آمده ۱۱ نماینده از ۱۲ منتخب مردم مازندران که قرار است هفتم خرداد ۹۹ جای خود را به همه ۱۲ نماینده فعلی مازندران بدهند از جریان اصولگرایی و برخی معرف شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی مازندران بوده و یک نماینده از حوزه انتخابیه نوشهر، چالوس و کلاردشت از طیف اصلاح طلبان معتدل بوده است.
از نکات جالب توجه در انتخابات مجلس یازدهم مازندران این بوده که هیچ یک از ۱۲ نماینده فعلی مازندران، هفتم خرداد ۹۹ جواز ورود به بهارستان را پیدا نخواهند کرد. بر اساس اتفاقات صورت گرفته سه نماینده فعلی مجلس از حوزههای انتخابیه ساری، آمل و نور جواز رقابت در انتخابات را از سوی شورای نگهبان اخذ نکردند. یک نماینده فعلی بابل به نام علی نجفی خوشرودی از رقابت در انتخابات مجلس یازدهم انصراف داد، دو نماینده که برای ثبت نام به حوزه انتخابیه تهران رفته، یکی از آنان علیرغم بازگشت به ساری موفق به پیروزی نشده و نماینده دیگری از حوزه انتخابیه قائمشهر که با نمایندگان تهرانی در حال رقابت است شانس چندانی برای حضور در بهارستان یازدهم را نخواهد داشت.
با این اوصاف همه ۹ حوزه انتخابیه مازندران، ۱۲ نماینده جدید را از سوی مردم شهرهای مازندران به خود دیدند و امیدوار به تغییر از هفتم خرداد ۹۹ از این منتخبان خود هستند. با توجه به اعلام نتایج نهایی انتخابات در تمامی ۹ حوزه انتخابیه مازندران، همه ۱۲ نماینده جدید در دور اول به مجلس راه یافته و از هفتم خرداد ۹۹ فعالیت خود را آغاز میکنند.
از حوزه انتخابیه تنکابن که شهرستانهای تنکابن، رامسر و عباس آباد را در خود جای داده، سید شمس الدین حسینی وزیر اقتصاد و دارایی دولت احمدی نژاد که نامزد شورای ائتلاف نیروهای انقلاب مازندران با کسب ۴۴۹۷۳ رأی به بهارستان یازدهم رسید.
حوزه انتخابیه نور و محمودآباد نیز ولی الله فرزانه کهنه کار را که از جریان اصولگرایی بوده و دارای سوابق درخشانی در استانداری مازندران با کسب ۳۵ هزار و ۳۴۷ رأی حائز اکثریت آرا دانست و روانه بهارستان یازدهم کرد.
رضا حاجی پور و علی اصغر باقرزاده به ترتیب از حوزههای انتخابیه آمل و بابلسر و فریدونکنار هر یک به ترتیب با ۵۷ هزار و ۹۵۱ و ۳۰ هزار و ۴۳۰ رای نیز منتخبان جدید اصولگرای مازندران شدند.
غلامرضا شریعتی اندراتی نیز که از پاسداران انقلاب اسلامی بوده و سابقه ریاست بسیج سازندگی استان را در کارنامه خود داشته و نامزد شورای ائتلاف نیروهای انقلاب بوده با کسب ۵۷ هزار و ۹۴۵ رای منتخب مردم حوزه انتخابیه بهشهر، نکا و گلوگاه شده و راهی بهارستان میشود.
در حوزه انتخابیه نوشهر، چالوس و کلاردشت، محمد علی محسنی بندپی برادر استاندار فعلی تهران از طیف اصلاح طلبی با کسب ۲۴ هزار و ۹۲ رای حائز اکثریت آرا شده و به بهارستان یازدهم راه یافت.
حوزه انتخابیه قائمشهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، جویبار و سیمرغ در مجلس شورای اسلامی که سیاسی ترین شهر استان را شهره است توانست دو نامزد اصولگرا که یکی از طیف شورای ائتلاف نیروهای انقلاب بوده را راهی بهارستان کند. کیوان مرادیان کوچکسرایی با ۶۱ هزار و ۹۸۰ رای و کمال علیپور خنکداری که در مجلس نهم نیز نماینده این حوزه انتخابیه در مجلس بوده، جواز ورود به بهارستان یازدهم را تصاحب کردند.
سرنوشت حوزه انتخابیه بابل و ساری مرکز مازندران نیز به عنوان بزرگترین و حساس ترین حوزههای انتخابیه مازندران عصر امروز با تایید مسئولان اجرایی و نظارت استان مشخص و سرانجام در حوزه انتخابیه بابل سردار مهدی سعادتی استاندار اسبق گیلان و فرمانده اسبق بسیج مازندران از طیف شورای ائتلاف نیروهای انقلاب و دیگری علی کریمی فیروزجایی که سابقه نمایندگی را در حوزه انتخابیه بابل در کارنامه خود دارد از طیف اصولگرایی راهی بهارستان یازدهم شدند.
منصور علی زارعی و علی بابایی کارنامی نیز دو منتخب جدید از حوزه انتخابیه ساری و میاندورود بوده که از هفتم خرداد ۹۸ در جای محمد دامادی و علی اصغر یوسف نژاد نمایندگان ادوار مجلس در خانه ملت خواهند شد.
اعلام نتایج قطعی انتخابات در استان قزوین
بر اساس اعلام ستاد انتخابات استان قزوین فاطمه محمدبیگی و لطفالله سیاهکلی مرادی از حوزه انتخابیه قزوین، البرز و آبیک، روحالله عباسپور از بوئینزهرا و رجب رحمانی از تاکستان راهی بهارستان شدند.
بنابر گزارش ایسنا، منوچهر حبیبی، رئیس ستاد انتخابات استان قزوین با اعلام این خبر گفت: با شمارش آرای ماخوذه در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه قزوین، البرز و آبیک، فاطمه محمدبیگی و لطفالله سیاهکلی مرادی حائز اکثریت آراء شدند.
رئیس ستاد انتخابات استان خاطرنشان کرد: از مجموع ۲۲۳۴۳۶ رأی مأخوذه صحیح فاطمه محمدبیگی با کسب ۱۰۸۹۲۴ رأی به عنوان نماینده اول، حائز اکثریت آراء شد.
بنا بر اعلام ستاد انتخابات استان قزوین وی افزود: لطفالله سیاهکلی مرادی نیز با کسب ۸۳۵۵۵ رأی به عنوان منتخب دوم حوزه انتخابیه، قزوین، آبیک و البرز حائز اکثریت آراء شد.
رئیس ستاد انتخابات استان گفت: در حوزه انتخابیه بوئین زهرا و آوج از مجموع ۷۴۶۳۱ رأی صحیح مأخوذه روحالله عباسپور با ۳۷۵۸۹ راهی بهارستان شد.
حبیبی اظهار کرد: در حوزه انتخابیه تاکستان هم از مجموع ۶۴۹۴۷ رأی مأخوذه صحیح، رجب رحمانی با کسب ۲۶۰۴۵ رأی، حائز اکثریت آرا شد.
ورود ۲ نماینده زن به پارلمان از استان اصفهان
بنابر گزارش تسنیم، انتخابات مجلس شورای اسلامی در دوره یازدهم، در ۲ هزار و ۸۳۶ شعبه در ۱۵ حوزه انتخابیه استان اصفهان و همچنین حوزه ارامنه اصفهان و جنوب ایران برگزار شد که با پایان شمارش آرا اسامی نمایندگان راه یافته به مجلس شورای اسلامی در دوره یازدهم توسط ستاد انتخابات استان اصفهان اعلام شد.
اصفهان:
۱- امیرحسین بانکی پور فرد با ۲۴۵ هزار و ۶۲۹ رای، ۲- عباس مقتدایی خوراسگانی با ۲۲۸ هزار و ۳۸ رای، ۳- مهدی طغیانی با ۱۸۸ هزار و ۳ رای، ۴- زهرا شیخی مبارکه با ۱۷۲ هزار و ۸۵۰ رای، ۵-حجتالاسلام حسین میرزایی با ۱۶۳ هزار و ۳۷۰ رای
اردستان:
حجتالاسلام سیدصادق طباطبایینژاد با ۱۳ هزار و ۲۲۹ رأی
فلاورجان:
حجتالاسلام سیدناصر موسوی لارگانی با ۲۶ هزار و ۹۰۲ رأی
فریدن، فریدونشهر، چادگان و بویین میاندشت:
حسین محمدصالحی با ۲۶ هزار و ۹۲۰ رأی
خمینیشهر:
حجتالاسلام محمدتقی نقدعلی با کسب ۳۶ هزار و ۵۵ رأی
گلپایگان و خوانسار:
مسعود خاتمی با کسب ۲۱ هزار و ۴۷۱ رأی
نایین و خور و بیابانک:
الهام آزاد با ۸ هزار و ۵۷۰ رأی
کاشان و آران و بیدگل:
سیدجواد ساداتینژاد با ۸۸ هزار و ۹۴۶ رأی
شاهینشهر، میمه و برخوار:
حسینعلی حاجیدلیگانی با کسب ۶۳ هزار و ۷۷۰ رأی
نطنز و بادرود:
رحمتالله فیروزی پوربادی با کسب ۱۱ هزار و ۲۵۱ رأی
مبارکه:
پروین صالحی با کسب ۱۲ هزار و ۷۵ رأی
نجفآباد و تیران و کرون:
ابوالفضل ابوترابی با ۵۷ هزار و ۷۰۰ رأی
شهرضا و دهاقان:
سمیه محمودی با ۲۰ هزار و ۵۴۲ رأی
لنجان:
با حضور علی یوسفپور و حسین رجایی ریزی به دور دوم کشیده شد.
سمیرم:
با حضور رحیم کریمی و اصغر سلیمی به دور دوم کشیده شد.
حوزه ارامنه اصفهان و جنوب ایران:
روبرت بگلریان
نتایج قطعی انتخابات اهواز اعلام شد/ ۲ منتخب معرفی شدند
نتایج قطعی شمارش آرا در حوزه انتخابیه اهواز اعلام شد و دو منتخب این حوزه معرفی شدند و انتخاب یک منتخب دیگر به دور دوم رسید.
فرمانداری اهواز نتایج قطعی شمارش آرا در حوزه انتخابیه اهواز که شامل شهرستانهای اهواز، باوی، کارون و حمیدیه میشود را اعلام کرد که بر اساس آن سید کریم حسینی با کسب ۹۹ هزار و ۱۰۶ رأی (۳۴.۵۳ درصد) آرا و مجتبی یوسفی با کسب ۶۵ هزار و ۹۲۳ رأی (۲۲.۹۷ درصد) آرا به مجلس راه یافتند.
شبیب جویجری با کسب ۴۱ هزار و۲۳۷ رأی (۱۴.۳۷ درصد) به همراه احمد سراج با کسب ۳۷ هزار و ۹۳۲ رأی (۱۳.۲۲ درصد) آرا به مرحله دوم راه یافتند.
سه نفر اول شمارش آرا هر سه از نامزدهای مورد حمایت ائتلاف نیروهای انقلاب هستند و نفر چهارم نیز مشی سیاسی اصولگرا دارد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.