واکنش اتحادیه‌اروپا به سقوط هواپیمای اوکراینی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۶۱۴۵۳۴ سایت خوان

مهر : سخنگوی سیاست خارجی اتحادیه اروپا به سقوط هواپیمای اوکراینی در تهران واکنش نشان داد.

سخنگوی سیاست خارجی اتحادیه اروپا در خصوص سقوط هواپیمای اوکراینی در تهران در چهارشنبه گذشته اعلام کرد: اروپا خواستار همکاری کامل ایران و نیز انجام تحقیقاتی جامع و شفاف طبق استانداردهای جهانی در مورد چگونگی وقوع این فاجعه است.

وی امروز شنبه در این خصوص گفت: بروکسل بر اتخاذ تدابیر لازم برای عدم رویداد مجدد چنین حادثه ای تأکید دارد.

گفتنی است صبح چهارشنبه یک هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ اوکراینی پس از بلند شدن از فرودگاه امام خمینی تهران در حوالی شاهدشهر شهریار سقوط کرد. در این حادثه تمام ۱۷۹ مسافر و خدمه پرواز که اغلب دارای تابعیت ایرانی-کانادایی بودند؛ جان خود را از دست دادند.

ستادکل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران ضمن عرض تسلیت و اظهار همدردی با خانواده‌های داغدار هم وطن و جان باختگان اتباع سایر کشورها، از خطای انسانی پیش آمده عذرخواهی کرده است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن