امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی عصر امروز در نشست بصیرت از ۹ دی تا گام دوم انقلاب اسلامی با جوان مؤمن انقلابی اظهار داشت: ۹ دی به عنوان یک روز باشکوه در تاریخ انقلاب اسلامی بوده و این روز همانند روز قدس و ۲۲ بهمن ماه یکی از یوم الله‌های انقلاب اسلامی است که برای ما بسیار ارزشمند است.

وی در ادامه به قدرت ملی و مؤلفه‌های آن پرداخت و افزود: قدرت‌های نظامی، امنیتی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی از جمله مؤلفه‌های قدرت ملی است که در سه مؤلفه اول قدرتمند هستیم و حرف‌های زیادی برای گفتن داریم، اما در سه تای دیگر باید به قدرت بیشتر برسیم.

اسماعیلی با بیان اینکه قدرت نظامی از زمان پیروزی انقلاب اسلامی شروع شد، اظهار کرد: با وجود اینکه در اوایل انقلاب هیچ گونه امکانات در وسایل ارتباط جمعی نداشتیم اما ارتباط قلبی مردم و رهبری امام باعث پیروزی شد.

دستیار و مشاور فرمانده کل ارتش با اشاره به ترورهای ناجوانمردانه‌ای که در اوایل انقلاب اسلامی و ائتلاف ۴۰ کشور در طول جنگ اتفاق افتاد، بیان کرد: با وجود همه اینها نیروهای زمینی سپاه و ارتش ما اجازه نمی‌دهند که پوتین نجسی وارد کشور شود.

اسماعیلی با اشاره به قدرت‌نمایی کشور به خصوص جوانان ما در مقابل شناورها و هواپیماهای سایر کشورها به ویژه ‌آمریکا در طول چند سال اخیر‌ گفت: این جوانان باعث شدند جنگی رخ ندهد و باید گفت در بحث حفاظت از امنیت هوا، زمین و دریا، نیروهای سپاه و ارتش و ناجا با یکدیگر رقابت همراه با رفاقت دارند.

وی با بیان اینکه قدرت امنیتی کشورمان چه توسط نیروهای امنیتی و چه مردم زبانزد خاص و عام است، تصریح کرد: اطلاعات برای حیات لازم است اما پاگذاشتن در حریم خصوصی اشخاص اشکال دارد.

دستیار و مشاور فرمانده کل ارتش ۹ دی را نمونه‌ای از قدرت اجتماعی کشور دانست و ادامه داد: این روز بروز و تبلور قدرت کامل اجتماعی کشور ما است چیزی که دنیا کم دارد.

اسماعیلی از قدرت سیاسی و اقتصادی و فرهنگی به ترتیب به عنوان بنیادی‌ترین اصل قدرت، گم شده قدرت ملی و پاشنه آشیل یاد کرد و اضافه کرد: از سویی قدرت فرهنگی و ترحیم‌ها از سوی دیگر باعث شده است قدرت اقتصادی دچار ابهام شود.

دستیار و مشاور فرمانده کل ارتش با تاکید بر اینکه باید به جوانان نسل سوم و چهار انقلاب اعتماد کرد و به آنان پست‌های مهم سپرد، افزود: همین جوانان در دوران انقلاب و جنگ بودند که کشور را اداره کردند و باید بخش اعظم پست‌هایی که در حال حاضر در اختیار افراد بالای ۵۵ سال است به جوانان سپرد.

وی با تاکید بر اینکه کسانی که جوان هستند کشور را زودتر به رونق می‌رسانند، خاطر نشان کرد: نیاز نیست شغل‌های جدید ایجاد کرد بلکه باید شغل های فعلی که در دست یک سری افراد پا به سن گذاشته است خالی کرد و به جوانان سپرد.

فرمانده سابق قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا کشور در پایان رسانه‌ها و احزاب سیاسی را دوبال مردم سالاری دینی عنوان کرد و ادامه داد: برای ارتقای مردم سالاری دینی نیاز است به این دو بها داده شود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.