دستگیری عوامل آتش‌زدن بانک‌ها و مغازه‌های تهرانپارس

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۹۷۵۲۶ سایت خوان

ايسنا : فرمانده انتظامی استان مازندران از شناسایی و دستگیری پنج نفر از عوامل اغتشاش در پایتخت طی عملیات مشترک پلیس امنیت عمومی شهرستان بابلسر و تهران بزرگ خبر داد.

 سردار سید محمود میرفیضی  با اعلام این خبر، گفت: درپی کسب خبری مبنی بر فرار و مخفی شدن پنج عامل اغتشاشات اخیر تهران در استان مازندران و شهرستان بابلسر، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

فرمانده انتظامی استان مازندران با اشاره به اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی از شناسایی مخفیگاه متهمان و دستگیری این افراد با هماهنگی قضائی در عملیات مشترک پلیس امنیت عمومی بابلسر و تهران بزرگ خبر داد و گفت:‌ در این عملیات پنج متهم به اغتشاشات که اقدام به آتش زدن بانک‌ها و فروشگاه‌ها در منطقه تهرانپارس کرده بودند در مخفیگاه‌شان دستگیر شدند و در بازرسی از منزل مسکونی و محل اختفای آنان مقادیری مشروبات الکلی دست ساز نیز کشف شد.

براساس اعلام پایگاه اطلاع رسانی پلیس، میرفیضی از تشکیل پرونده برای متهمان و تحویل آنان به مرجع قضائی خبر داد و گفت: رسیدگی به اتهامات این افراد در دست بررسی بیشتر پلیس امنیت عمومی قرار دارد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن