تماشاگران با جواد عزتی قهر کردند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۸۴۸۳۶ سایت خوان

خبر آنلاین : فیلم سینمایی «پیلوت» با وجود آنکه از بازیگرانی محبوب و پرطرفداری چون جواد عزتی و سعید آقاخانی بهره برده است اما نتوانسته فروش خوبی را تجربه کند. این اتفاق این سوال را در ذهن ایجاد می‌کند که تماشاگران با جواد عزتی قهر کرده‌اند؟

اکران سینمای ایران در هفته‌ای که گذشت در حالی پیگیری شد که فیلم سینمایی «پیلوت»، تازه‌ترین ساخته ابراهیم ابراهیمیان نتوانست فروش خوبی را تجربه کرده و ناکام بزرگ هفته نام گرفت.

این فیلم با وجود آنکه در مقایسه با برخی از فیلم‌های روی پرده فروش نزدیکی دارد اما از عنصر ویژه‌ای بهره‌مند است و آن هم حضور چهره‌های محبوب و مطرحی چون جواد عزتی، سعید آقاخانی و حمیدرضا آذرنگ است که البته هنوز برای این فیلم نتوانسته‌اند مخاطبان را به سینما بکشانند. فروش هفته پیش فیلم ابراهیمیان تا جمعه‌ای که گذشت تنها ۱۲۶ میلیون تومان بود که چندان چنگی به دل نمی‌زند.

 

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن