ادارات و مدارس شوش یکشنبه تعطیل اعلام شدند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۸۳۷۱۳ سایت خوان

ایرنا : مدیر کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری خوزستان گفت: ادارات و مدارس شوش به منظور بازگشت زائران اربعین حسینی در روز یکشنبه ۲۸ مهر ۹۸ تعطیل هستند.

سعید رضوانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به درخواست فرماندار شهرستان مبنی بر اهمیت توجه به بازگشت زائران در این شهرستان و تسهیل تردد،  مدارس، ادارات و دانشگاه‌های شوش روز یکشنبه هفته آتی تعطیل اعلام شده‌اند.

پیش از این نیز مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری خوزستان اعلام کرده بود به دستور استاندار خوزستان و به منظور خدمات‌دهی بیشتر به زائران بازگشتی از عتبات عالیات تمام ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس شهرستان‌های خرمشهر، آبادان، دشت آزادگان، حمیدیه و اندیمشک در روز یکشنبه هفته آینده تعطیل هستند اما دستگاه‌های امدادرسان مانند اورژانس، آتش‌نشانی، بیمارستان‌ها و دیگر سازمانهای خدماتی حساس تعطیل نیستند و به مردم خدمات ارائه می‌دهند.

وی تاکید کرد: ادارات و مدارس سایر شهرستان‌ها از جمله اهواز در روز یکشنبه دائر هستند و کارمندان و دانش‌آموزان می بایست در محل کار و تحصیل خود حاضر شوند.

استان خوزستان ۲  پایانه مرزی شلمچه و چذابه را درمجاورت مرز عراق دارد و سالانه بیش از یک میلیون نفر از طریق این ۲ پایانه برای شرکت در مراسم اربعین حسینی عازم عتبات عالیات می شوند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن