دستور جهانگیری برای تامین کاغذ پنج هزار نشریه دانشجویی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۷۷۹۲۸ سایت خوان

خبر آنلاین : معاون اول رییس جمهور با تاکید بر حمایت از نشریات دانشجویی دانشگاه ها و مراکز آموزشی از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خواست تا کاغذ مورد نیاز این نشریات را همانند سایر نشریات کشور تامین کنند.

 اسحاق جهانگیری در دستوری خطاب به سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درخصوص تامین کاغذ مورد نیاز نشریات دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی، نوشت:

«جناب آقای دکتر صالحی

نشریات دانشجویی هم مشابه سایر نشریات کشور در تامین کاغذ حمایت شوند.»

لازم به ذکر است منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نامه‌ای به معاون اول رییس جمهور با اشاره به اهمیت و نقش نشریات دانشجویی در بارور کردن عرصه تفکر و گفت و گو و نیز طرح مسائل و موضوعات مختلف در فضای دانشگاه‌ها و آموزش عالی خواسته بود تا تدابیری برای حمایت از این نشریات اتخاذ شود.

براساس نامه وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حال حاضر بیش از پنج هزار نشریه دانشجویی در کشور وجود دارد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن