پاسخ سعید بیابانکی به محسن چاوشی که زود پاکش کرد!

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۶۹۴۲۲ سایت خوان

خبر آنلاین : سعید بیابانکی در توئیتی به ماجرای سانسور یکی از اشعار مولانا که ترانه اصلی آلبوم «قمارباز» محسن چاوشی است پاسخ داد.

 روز گذشته هادی حسینی تهیه‌کننده آخرین آلبوم محسن چاوشی در پاسخ به سوال خبرآنلاین درباره آخرین وضعیت آلبوم «قمارباز» از ایرادی که به یکی از اشعار مولانا در این آلبوم گرفته شده بود و اصرار بر حذف یک بیت از این شعر از سوی دفتر شعر وزارت ارشاد خبر داده بود. 

سعید بیابانکی یکی از افرادی که در مجوز دادن به ترانه‌های آلبوم‌ها رای دارد و احتمالا یکی از ۴رای منفی به این ترانه در مقابل ۳ رای مثبتی است که دیگر اعضا داده‌اند، در پاسخ به این اظهارات، اصرار بر وجود این بیت را شوآف و بازی رسانه‌ای از سوی چاوشی خواند. بیابانکی در توئیتی که خیلی زود از صفحه‌اش پاک کرد، نوشت: از کل غزل‌های مولانا صاف رفته‌ای سراغ یک بیت و جنجال راه انداخته‌ای که ارشاد به من مجوز نمی‌دهد. قدیم‌ها نام این کار بازارگرمی بود و امروز شوآف!

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن