تماس تلفنی وزیر خارجه لبنان با همتای آلمانی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۶۶۳۲۶ سایت خوان

مهر : وزیر خارجه لبنان در تماس تلفنی با همتای آلمانی خود با اشاره به حملات پهپادهای صهیونیست به ضاحیه جنوبی بیروت آنرا تحولی خطرناک و غیرقابل قبول دانست.

به گزارش النشره، جبران باسیل در جریان تماس تلفنی با هایکو ماس همتای آلمانی خود گفت: لبنان خواهان ثبات است زیرا منافع و اوضاع اقتصادی و اجتماعی آنرا طلب می‌کند اما اسرائیل به تجاوز به لبنان ادامه می‌دهد و از صد و پنجاه مورد نقض حریم هوایی، دریایی و زمینی در ماه به دویست و پنجاه مورد رسیده است.

وی افزود: حمله پهپادی به ضاحیه جنوبی بیروت تحول خطرناکی است که لبنان هرگز آنرا نمی‌پذیرد و این نوع جدیدی از تجاوز است که جان لبنانی‌ها و دارایی‌های آنها را به خطر می‌اندازد. اسرائیل باید به معادله آرامشی که از سال ۲۰۰۶ زیر لوای قطعنامه ۱۷۰ پابرجا بود، بازگردد. لبنان اجازه تعدی از معادله را نمی‌دهد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن