رضا اردکانیان ظهر امروز در بازدید از سد مراش، اظهار کرد: جمعیت مجموعه در افق طرح بالغ بر ۷۱ هزار نفر خواهد بود.

وزیر نیرو یادآور شد: با اتکا بر آمار سازمان ملل حدود ۲۴.۷ درصد روستاهای دنیا به تاسیسات برقی دسترسی ندارند اما این رقم در کشور ما کمتر از ۳ دهم درصد است. امیدواریم بتوانیم ۲۵ هزار واحد تولید انرژی موبایل با اعتبار ۸۰ میلیارد تومان را برای استفاده عشایر تا پایان دولت به بهره‌برداری برسانیم تا در کوچ‌های متداول از انرژی برق برخوردار باشند.

این مقام مسئول ادامه داد: در طول دولت تدبیر از سال ۹۲ تاکنون در هر هفته ۳۰ روستا را به شبکه آب‌رسانی سالم و پایدار وصل کردیم و هر ۴۰ روز یک تصفیه‌خانه فاضلاب افتتاح می‌شود. تا پایان امسال وعده کردیم ۲۹ تصفیه‌خانه فاضلاب در ۱۶ استان را به مدار بیاوریم و تا پایان سال ۱۲ تصفیه‌خانه آب آشامیدنی در ۹ استان در مدار قرار می‌گیرد.

وزیر نیرو به محدودیت‌های ارزی و مبادلاتی اشاره کرد و گفت: درآمدهای کشور هنوز هم به صدور نفت خام متکی بوده و فروش آن با مشکلاتی مواجه شده و در این شرایط تدارک منابع برای طرح‌های عمرانی دشوار بوده و حاصل یک کار تیمی است.

اردکانیان تصریح کرد: در استان زنجان ۱۲۱۹ پروژه با اعتبار اولیه ۵۸۰۰ میلیارد تومان است که پیشرفت فیزیکی میانگین آن‌ها ۴۶ درصد گزارش شده است.

 

به گزارش ایسنا، رضا اردکانیان امروز در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: بارها به مسئولان تذکر و داده‌ایم که در طرح‌های مرتبط با آب و برق باید توجه لازم را به مسائل زیست‌محیطی داشته باشند تا مشکلی ناشی از کم‌توجهی به ملاحظات زیست‌محیطی برای مردم و محیط ایجاد نشود.

وی تصریح ‌کرد: تا پایان سال، ۱۰ سد بزرگ در کشور افتتاح خواهد شد که ۲۶ هزار هکتار از اراضی کشاورزی از آب این سدها بهره‌مند شده و ۱۱۲۴ روستا نیز به آب شرب سالم و پایدار متصل می‌شوند.

این مسئول ادامه داد: بر اساس برنامه‌ریزی به‌عمل آمده تا دو سال آینده هر سال ۱۵۰۰ روستا به شبکه آب‌رسانی وصل شده و ایران به  ‌عنوان اولین کشورهایی خواهد بود که همه روستاهای آن از نعمت آب سالم بهره‌مند خواهند شد.

پروژه توسعه بی‌خط و ترانس ۴۰۰.۲۳۰ کیلوولت نیروگاه سلطانیه نیز در چهارمین روز از هفته دولت و با حضور مدیرعامل شرکت توانیر افتتاح شد.

به گزارش ایسنا، محمدحسن متولی‌زاده در آیین بهره‌برداری از پروژه توسعه بی‌خط و ترانس ۴۰۰.۲۳۰ کیلوولت نیروگاه سلطانیه، اظهار کرد: پروژه توسعه نیروگاه سلطانیه برای افزایش قابلیت اطمینان و پایداری شبکه با تعدیل بار پست ۴۰۰ کیلوولت غایتی و تقویت بخش ۲۳۰ کیلوولت پست ابهر و نیز بهبود ولتاژ منطقه تاکستان و بوئین‌زهرا تعریف و اجرا شده است.

وی با اشاره به مشخصات فنی این پروژه، تصریح کرد: مشخصات فنی پروژه توسعه بی‌خط و ترانس ۴۰۰.۲۳۰ کیلوولت نیروگاه سلطانیه شامل یک بی‌ترانس ۴۰۰.۲۳۰ کیلوولت با ظرفیت ۳۱۵ مگاولت آمپر، یک بی‌خط ۲۳۰ کیلوولت ۱.۵ کلیدی کامل به صورت DCS و  تبدیل بی‌خط ۲۳۰ کیلوولت موجود از ۱.۵ کلیدی ناقص conventional به  ۱.۵ کلیدی کامل DCS است.

این مسئول در رابطه با هزینه‌های پروژه توسعه بی‌خط و ترانس ۴۰۰.۲۳۰ کیلوولت نیروگاه سلطانیه، افزود: در زمینه‌های طراحی، تامین تجهیزات و احداث نیروگاه سلطانیه، ۲۴۰ میلیارد ریال هزینه شده است و در بخش مشاوره، شرکت قدس نیرو، در بخش پیمانکار عملیات ساختمانی و تامین و نصب تجهیزات، شرکت فولمن و در بخش پیمانکار تامین ترانس، شرکت ایران ترانسفو هزینه کرده‌اند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.