واژگونی نیسان یک کشته بر جای گذاشت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۵۶۸۳۱ سایت خوان

مهر : سرپرست پلیس راه استان از یک واژگونی یک دستگاه نیسان در محور گاریزات به بنادکوک خبر داد و گفت: این حادثه یک کشته و دو مجروح بر جای گذاشت.

سرهنگ مسعود قانعی اظهار داشت: با واژگونی یک دستگاه خودروی نیسان در محور گاریزات ـ  بنادکوک در شهرستان تفت، بلافاصله پلیس و نیروهای امدادی در محل حادثه حاضر شدند.

وی بیان کرد: در بررسی های به عمل آمده مشخص شد یک دستگاه نیسان وانت با سه سرنشین از جاده منحرف و واژگون شده است.

قانعی تصریح کرد: در این حادثه راننده خودرو به علت شدت جراحات وارده در دم فوت کرد و دو سرنشین دیگر آن مجروح و با کمک نیروهای امدادی به مراکز درمانی منتقل شدند.

سرپرست پلیس راه استان یزد خاطر نشان کرد: کارشناسان پلیس راه علت این حادثه را عدم توجه به جلو ناشی از خستگی و خواب آلودگی راننده اعلام کردند.

وی با تاکید بر اینکه علت بیشتر تصادفات عدم توجه به جلو ناشی از خستگی و خواب آلودگی است از شهروندان خواست تا با رعایت نکات راهنمایی و رانندگی و همچنین توجه به هشدارهای پلیس از وقوع اینگونه حوادث تلخ و دلخراش پیشگیری کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن