تبلیغات اینترنتی دامی برای بانوان جویای کار

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۵۵۷۶۰ سایت خوان

میزان : رئیس پلیس فتا فارس از کشف و شناسایی پرونده‌ای با موضوع کلاهبرداری اینترنتی از بانوان جویای کار خبر داد.

سرهنگ رجبلی رئیس پلیس فتا فارس در این خصوص توضیح داد: برخی از بانوان جویای کار در فضای مجازی با یک آگهی تبلیغاتی برخورد می‌کردند که در آن وعده استخدام در شرکت‌های مهم و تضمین آینده کاری را می‌داد.

این مقام انتظامی ادامه داد: شهروندان به منظور تامین نیازمندی‌های زندگی‌یشان به عنوان راننده در این مجموعه شروع به کار کرده و متهم برای این افراد با روش‌های مختلف وعده جذب در شرکت‌های مهم و تامین انواع خدمات رفاهی می‌داد.

وی گفت: مشکلات شخصی و از طرفی طمع و زودباوری این افراد باعث شد که متهم با دریافت یک وکالت کاری، اجازه انجام بسیاری از امور محضری را از قربانیان اخذ و پس از دریافت وکالت نامه، از آن‌ها سوء استفاده و برخی از اموال این افراد را بدون اطلاع آنان به فروش رسانده بود.

رئیس پلیس فتا فارس ضمن بیان اینکه با هماهنگی مقام قضایی متهم شناسایی و به مرجع قضایی معرفی شد، از شهروندان درخواست کرد: فریب تبلیغات دروغین در فضای مجازی را نخورده و مراقب باشند که افراد فرصت طلب از آنان سوء استفاده نکنند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن