الله‌مراد عفیفی‌پور درباره نفتکش توقیف شده در آب‌های بندر شهید رجایی اظهار داشت: این کشتی با پرچم انگلیس در خلیج‌فارس تردد می‌کرد ضمن اینکه مخازن این نفتکش، خالی و به مقصد یکی از بنادر عربستان در حرکت بود.

وی ادامه داد: نفتکش توقیف شده در بندرعباس ۲۳ خدمه دارد که از تابعیت‌های لتونی، فیلیپین و هند به عنوان خدمه در این کشتی حضور دارند. شناور مذکور در حال حاضر در لنگرگاه بندرعباس لنگر انداخته است و به‌زودی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، بررسی‌های خود را در این خصوص آغاز خواهد کرد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان یادآور شد: این نفتکش با نفتکش حامل سوخت قاچاق فرق دارد و نفتکش حامل سوخت قاچاق مربوط به چند روز قبل است اما نفتکشی که شب گذشته توقیف شد، دارای مخازن خالی بوده که به قصد بارگیری به سمت عربستان در حرکت بوده است.

عفیفی‌پور درباره علت توقیف این نفتکش تأکید کرد: نفتکش انگلیسی، حادثه برخورد با شناور صیادی را داشته است اما به تقاضای شناور صیادی و نیروهای اطراف آن برای رسیدگی به علت حادثه و میزان خسارات پاسخ نداده، مسیر خود را نیز تغییر می‌دهد و درخواست‌های سایر شناورها نیز بی‌پاسخ می‌ماند.

وی افزود: با توجه به اینکه اقدامات شناور انگلیسی احتمال ایجاد خطر برای سایر شناورهای منطقه را در پی داشته است، به درخواست اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان و با همکاری نیروهای نظامی و سپاه مستقر در منطقه، این شناور به سمت آب‌های بندرعباس هدایت می‌شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان درباره اخذ جریمه از این نفتکش انگلیسی برای توقف در آب‌های بندرعباس گفت: بر اساس قوانین بین‌المللی، شناورهای توقیف شده مسئول پرداخت خسارت زیست‌محیطی به منطقه و به شناور حادثه‌دیده، بوده و هزینه‌های توقف نیز از آنها اخذ خواهد شد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.