ترکیه: خرید اس-۴۰۰ به منزله تغییر رویکرد راهبردی آنکارا نیست

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۴۷۱۵۷ سایت خوان

مهر : وزیر دفاع ترکیه به همتای آمریکایی اطمینان داده که خرید سامانه روسی اس-۴۰۰، تغییری در رویکرد راهبردی آنکارا نخواهد داد.

رویترز گزارش داد، پنتاگون از تماس تلفنی «مارک اسپر» کفیل این نهاد و خلوص آکار وزیر دفاع آمریکا خبر داد.

از محتوای دقیق این مکالمه ۳۰ دقیقه‌ای اطلاعی در دست نیست حال آنکه بهانه اصلی انجام آن تحویل اولین محموله اس -۴۰۰ روسی به ترکیه بوده است.

طی این گفتگو، طرف ترکیه‌ای اطمینان داده که خرید اس -۴۰۰ به منزله تغییر رویکرد راهبردی آنکارا نیست.

وی همچنین از تمایل ترکیه برای برخورداری از پاتریوت آمریکایی خبر داده و اینکه تخریب روابط دوجانبه به نفع هیچ‌یک از طرفین نیست.

گفتنی است که گمانه‌زنی‌هایی درباره احتمال تحریم ترکیه و حذف این کشور از پروژه اف -۳۵ آمریکایی وجود دارد.

پیش از برقراری این تماس، اسپر گفته بود موضع واشنگتن درقبال اف -۳۵ تغییری نکرده است. وی اواخر ماه میلادی ژوئن، طی دیداری که در بروکسل با آکار داشت، به او گفته بود ترکیه نمی‌تواند همزمان اس -۴۰۰ و اف -۳۵ را با هم داشته باشد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن