انتقاد از عملیات کند آزادراه تهران _ شمال
سردار سید کمال هادیانفر فرمانده پلیس راهور در مراسم افتتاحیه پلیس راه فرماندهی انتظامی تهران بزرگ که در پاسگاه پلیس راه آزاد راه تهران قم برگزار شد، اظهار داشت: تقریبا ۲۱۷ هزار کیلومتر طول جادههای کشور و تردد بالغ بر ۳۲ میلیون وسیله نقلیه در کشور که بیش از ۲۲ میلیون آن خودروهای سبک و سنگین را شامل میشود، زیرساختها و شرایطی که در کشور داریم جوابگوی توسعه حوزه ناوگان شخصی و عمومی و زیرساخت پلیسی نیست.
وی جدایی پلیس راه تهران از غرب، شرق و جنوب را جدیترین موضوع مورد مطالبه پلیس راهور و فرماندهی تهران بزرگ برشمرد و افزود: خوشبختانه با زحمات و پیگیری همه نهادها در این ایام خجسته و مبارک این اتفاق انجام شد و از امروز مسؤولیت پلیس راه غرب، البرز، جنوب و شرق تهران که در این حوزه کمک میکردند به پلیس راه فاتب واگذار شد و از زحمات آنها نیز تشکر میکنیم.
فرمانده پلیس راهور با اعلام حدود ۱۰۶۰ کیلومتر وسعت پیش بینی شده برای حوزه استحفاظی پلیس راه فاتب، ادامه داد: پوشش حداکثری محورهای اصلی و شهرکهای اقماری و پایانههای مسافربری از مهمترین مأموریت و وظایف این پلیس راه است.
سردار هادیانفر با اشاره به تردد یک سوم اتوبوس کل کشور در تهران خاطرنشان کرد: بیش از ۵ هزار اتوبوس از پایانههای تهران حرکت میکنند که پوشش لازم را نداشتیم که با این اقدام هم حوزه مسافر و بار قابل کنترل است.
وی با اشاره به پوشش آزادراه تهران شمال یادآور شد: این آزادراه در ۴ فاز در حال اجرا است که در فاز اول ۳۲ کیلومتر از اتوبان همت تا شهرستانک و امتداد آن در جاده چالوس که یکی از مشکلات ما پیوند خوردن به این جاده است؛ فاز اول حدود ۹۵ درصد پیش رفت و فاز دوم حدود ۲۵درصد پیش رفته است که باید سرعت بیشتری بگیرد.
فرمانده پلیس راهور با بیان اینکه در فاز سوم آزادراه تهران شمال هیچ اتفاق و عملیاتی صورت نگرفته است، تصریح کرد: این موضوع مورد انتقاد جدی ما بوده که گزارش آن به رئیس جمهور ارسال شده است.
سردار هادیانفر با یادآوری افتتاح و بهرهبرداری فاز چهارم، اضافه کرد: گزارشات نشان میدهد در این فاز تصادفات و کشتهها به حداقل رسیده و ایجاد آزاد راه تهران شمال و عملیاتی شدن هرچه سریعتر گام مهمی در کاهش تصادفات است.
وی تعداد کشتگان تصادفات از سال ۸۵ تا امروز را ۲۷هزار نفر اعلام کرد و گفت: تنها سال گذشته ۱۷هزار کشته و بیش از ۳۶۵هزار مجروح در جادههای کشور داشتهایم که نیازمند عزم جدی است تا همه دستگاهها کمک کنند و در حالی که مسؤولیت را از پلیس راهور میخواهند ۳۳ دستگاه در این موضوع نقش دارند.
فرمانده پلیس راهور با بیان اینکه عامل انسانی ۹۲درصد در کشته شدن تصادفات نقش دارد، عنوان کرد: حدود ۶درصد از فوتشدگان تصادفات در زمان انتقال و ۴۳درصد در بیمارستانها جان خود را از دست میدهند یعنی در بحث اورژانس، انتقال و درمان باید با جدیت بیشتری وارد شویم.
سردار هادیانفر با بیان اینکه خودروسازها هم در زمینه کاهش تصادفات و تلفات انسانی نقش جدی و بسزایی دارند، ابراز داشت: از ۳هزار و ۲۰۰ نقطه جادهای در کشور ۱۸۵۸ نقطه حادثهخیز شناسایی شده که اگر مرتفع شود بیش از ۵۰ درصد تصادفات کاهش مییابد.
وی در پایان با اشاره به ۴هزار و ۲۶۵ مجروح و ۸۰ نفر کشته در این حوزه استحفاظی اظهار داشت: امیدوارم با این افتتاح و استقرار پاسگاه علاوه بر افزایش تسهیل و ایمنی تردد تصادفات کاهش و به حداقل برسد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر