دو شیء پرنده به نفتکش ژاپنی آسیب رساندند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۳۶۰۸۶ سایت خوان

ايسنا : رئیس کمپانی حمل و نقل دریایی ژاپن امروز (جمعه) گفت، دو شیء پرنده در حمله مشکوک روز پنجشنبه در خلیج عمان به نفکتش ژاپنی آسیب رسانده‌اند.

رویترز گزارش داد، "یوکاتا کاتادا"، رئیس کمپانی حمل و نقل دریایی ژاپنی "کوکوکا سانگیو" در یک نشست خبری گفت: پس از آنکه خدمه نفتکش کوکوکا کوریجس در پی حمله مشکوک روز پنجشنبه تخلیه شدند، نفتکش مذکور به سمت بندر "خورفکان" در امارات می‌رود و توسط نیروی دریایی آمریکا نیز اسکورت می‌شود.

وی ادامه داد: خدمه به ما گفتند که شی‌ای پرنده در نزدیکی نفتکش به پرواز در آمد و آنها یک سوراخ را بر روی نفتکش مشاهده کردند. سپس برخی از خدمه شاهد دومین حمله بودند.

رئیس این کمپانی حمل و نقل دریایی ژاپنی همچنین گفت، هنوز هیچ احتمالی درباره این که این نفتکش به واسطه اژدر آسیب دیده، وجود ندارد.

این تفتکش حامل ۲۵ هزار تن متانول بود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن