عربستان و اسرائیل عامل انفجارهای اخیر امارات هستند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۲۵۷۳۴ سایت خوان

ایلنا : معاون رئیس آکادمی علوم توپخانه‌ای و موشکی روسیه عربستان و رژیم صهیونیستی را عاملان اصلی انفجارهای اخیر امارات دانستند.

روسیاالیوم نوشت، «کنستانتین سیوکوف»، معاون رئیس آکادمی علوم توپخانه‌ای و موشکی روسیه در مورد انفجارهای اخیر در نزدیکی سواحل امارات گفت: انفجار نفتکش‌‌های متعلق به عربستان در  نزدیک سواحل امارات اقداماتی تحریک‌آمیز و بی‌ثبات‌کننده است.

وی در ادامه افزود: دولت‌هایی در خاورمیانه هستند که می‌خواهند آمریکا را به جنگ با ایران ترغیب کنند، این کشوها عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی هستند. سران این دو کشور  تمایل دارند که ایران در درگیری نظامی با آمریکا وارد شود.

معاون رئیس آکادمی علوم توپخانه‌ای و موشکی روسیه گفت: به نظر من این احتمال وجود دارد که سازمان اطلاعات اسرائیل یا عربستان انفجار این نفتکش‌ها را ترتیب داده باشند تا بدین ترتیب آمریکا را به سمت جنگ و درگیری نظامی با ایران هدایت کنند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن