خیرالله خادمی با یادآوری این‌که مسیر پلدختر از جهات گوناگون و از سمت خورستان، ایلام و همچنین مرکز استان یعنی خرم آباد قطع بوده است، اظهار کرد: با تلاشی که توسط راهداران انجام شد مسیر پلدختر از سمت جنوب یعنی از سمت پل زال و خوزستان بازگشایی شده است. همچنین مسیری روستایی به سمت آزادراه که به دلیل ریزش‌ها مسدود شده بود، بازگشایی و ریزش برداری شد و هم اکنون مسیر ارتباطی به پلدختر در حد مسیر دسترسی باز است.

وی ادامه داد: مسیر اصلی به پلدختر اگرچه قطع است، اما در مسیری که ایجاد شده امکان تردد زمینی از دو راه عنوان شده یعنی از سمت پل زال و خوزستان و همچنین مسیر روستایی به آزادراه وجود دارد.

وی تصریح کرد:مشکل اصلی دسترسی به شهر معمولان است. این شهر بین خرم آباد و پلدختر قرار گرفته که از دو سمت مسیر درسترسی به آن قطع است.

مدیرعامل شرکت ساخت بیان کرد: از سمت شمال معمولان (پلدختر) آب بردگی‌های شدیدی به طول ۶۰ کیلومتر از مسیر از قسمت جنوبی و شمالی معمولان وجود داشته است که این مسیر را به کلی دچار تخریب کرده است؛ بنابراین نیاز به احجام کاری بسیار بزرگ، ابنیه‌های فنی، دیوار‌های حائل و حجم خاکریزی بزرگی است تا مسیر به معمولان بازگشایی شود.

خادمی گفت: آزادسازی مسیر زمینی به دلیل ریزش‌هایی که شده بود برای ارتباط با معمولان از طریق پرسنل راهداری استان، اداره کل راه و شهرسازی و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در حال انجام است. امیدواریم از طریق جاده روستایی مسیر دسترسی به معمولان توسط همکاران ما در وزارت راه و شهرسازی و راهداری برقرار شود.

وی خاطرنشان کرد: تلاش‌های فراوانی در حال انجام است و همه دستگاه‌ها و ماشین آلات سنگین بخش‌های راهداری استان و سایر استان‌های مجاور به استان اعزام شده و کار در حال انجام است. همچنین بخش خصوصی و پیمانکارانی که پروژه بزرگ راهسازی و زیرساختی را دارند تمام دستگاه‌های خود را بسیج کرده اند تا بتوانیم مسیر‌های ارتباطی را بازگشایی کنیم.

خادمی یادآور شد: مردم استان بسیار در عذاب هستند و مسیر‌های ارتباطی قطع است. با برنامه ریزی انجام شده در تلاش هستیم تا با سرعت بیشتری بازگشایی را انجام دهیم و تردد مردم با حداقل به صورت مجدد برقرار کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین گفت: حجم خرابی‌ها در بخش‌های زیرساخت جاده‌ای لرستان در بازدید‌های اولیه بسیار بالاست، اما چون دسترسی به کل استان مقدور نیست این میزان هنوز برآورد نشده است. اما امیدواریم با تامین اعتبار بتوانیم بلافاصله کار احداث زیرساخت‌ها را شروع کنیم.

خادمی افزود: بسیاری از ابنیه و پل‌های بزرگ بر روی رودخانه کشکان و سایر رودخانه‌های استان و جاده‌ها قطع شده اند. امیدواریم تامین اعتبار شود و بتوانیم در برنامه‌ای ضربتی رفع مشکل کنیم.

وی با اعلام اینکه هم‌اکنون ۲۲۰ دستگاه ماشین‌آلات در سراسر استان در حال فعالیت هستند تا مسیر‌ها بازگشایی شوند، گفت: قرارگاه خاتم الانبیاء به عنوان پیمانکار مجری شرکت ساخت در پروژه‌هایی همچون بزرگراه خرم‌آباد-اراک و راه آهن درود-خرم‌آباد بسیاری از ماشین آلات خود را جهت امدادرسانی در اختیار ما قرار داده است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.