کشف انبار احتکار پیاز در شیراز

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۱۰۷۷۵ سایت خوان

باشگاه خبرنگاران جوان : مدیر کل تعزیرات حکومتی فارس گفت: ۱۵ تن پیاز احتکار شده در شهرستان شیراز کشف و ضبط شد.

علی مبشری مدیر کل تعزیرات حکومتی فارس در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، از تشدید نظارت‌ها در راستای کنترل قیمت پیاز و سیب زمینی خبر داد و گفت: گشت مشترک تعزیرات حکومتی و سازمان صمت از سردخانه‌ها و میادین میوه و تره بار بازرسی مداوم دارند که در صورت مشاهده هر گونه اقدامی اعم از احتکار یا گرانفروشی این دو محصول با متخلفان برخورد خواهد شد.

وی ادامه داد: در این راستا گشت مشترک تعزیرات حکومتی انباری حاوی ۱۵ تن پیاز احتکار شده را کشف کرد که طی بررسی‌های انجام شده صاحب آن شناسایی و به تعزیرات حکومتی احضار شد.

مبشری با اشاره به تشکیل پرونده تعزیراتی برای فرد متخلف، اضافه کرد: پیاز‌های مکشوفه با نظارت تعزیرات و سازمان صمت توزیع شده و پرونده فرد متخلف نیز در حال رسیدگی است که حکم صادره به زودی به اطلاع شهروندان خواهد رسید.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن