۶۰ دلال ارز در زندان هستند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۰۳۵۹۵ سایت خوان

باشگاه خبرنگاران نوشت: جعفری دولت آبادی گفت: در حال حاضر ۶۰ نفر به اتهام اخلال در نظام ارزی کشور در زندان تحمل حبس می‌کنند.

عباس جعفری دولت آبادی دادستان عمومی و انقلاب تهران در حاشیه ششمین جلسه مقابله با گرانفروشی که امروز (چهارشنبه ۱۵ اسفندماه) برگزار شد، در جمع خبرنگاران در رابطه با ارز اظهار کرد: یکی از اقدامات شعب ویژه تمرکز بر متهمان ارزی است.

وی افزود: برخی از متهمان ارز دولتی گرفتند که یا کالا وارد نکردند و یا ارز را در بازار آزاد فروختند.

دادستان تهران گفت: بخش دوم پرونده‌های مربوط به دلالان است که دلالان ارز به خرید و فروش ارز در کنار خیابان اقدام می‌کردند و پلیس و بانک مرکزی باید بیشتر نظارت کنند.

دادستان تهران بیان کرد: در این زمینه ۱۵ طرح عملیاتی برای جمع‌آوری دلالان اجرا شده است و برای دلالان ارزی تاکنون ۸۰ کیفرخواست صادر شده است و ۶۰ نفر به اتهام اخلال در نظام ارزی کشور در زندان تحمل حبس می‌کنند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن