«بهرام قاسمی» امروز- شنبه - با ابراز تاسف از اظهارات «عبدالله بن زاید» وزیر خارجه امارات در افتتاحیه نشست شورای وزرای خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی گفت: فلسفه شکل گیری و تکامل سازمان همکاری اسلامی ایجاد وحدت و همگرایی بین کشورهای عضو بوده است و سوء استفاده از نشست های این سازمان و طرح مسائل اختلاف برانگیز و کذب بر علیه دیگر اعضا، اقدامی نادرست و برخلاف اهداف و فلسفه این سازمان است و آسیب جدی در تعاملات و اعتماد اعضا وارد می کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه خاطرنشان کرد: کشورهای عضو زمانی که میزبان اجلاس ها و نشست های این سازمان هستند باید در مسیر تقویت وحدت و همبستگی بیشتر امت اسلامی گام بردارند نه اینکه از این فرصت سوء استفاده کرده و اهداف و سیاست های دیکته شده کشورهایی خارج از جهان اسلام را مطرح کنند.

قاسمی افزود: ادعاهای مطرح شده توسط این مقام اماراتی علیه جمهوری اسلامی ایران ادعاهایی کذب و نادرست و تکراری است که متاسفانه برخی از کشورها برای سرپوش گذاشتن به خسارات هایی که سیاست های آنها در جهان اسلام ایجاد کرده است، به تکرار این گونه ادعاها عادت کرده اند. 

وی تاکید کرد: حق حاکمیت جمهوری اسلامی ایران بر جزایر موضوعی است که به هیچ وجه تردیدی در آن نیست و طرح این گونه ادعاها تغییر و تاثیری در وضعیت حقوقی این جزایر و تعلق آنها به جمهوری اسلامی ایران ایجاد نمی کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان این که طرح ادعاهایی مبنی بر دخالت جمهوری اسلامی ایران در امور داخلی دیگر کشورها نیز از آن جمله ادعاهای بی پایه و اساس است ، به این مقام اماراتی توصیه کرد: به وضعیت یمن و فاجعه انسانی این کشور که با تجاوز نظامی امارات و چند کشور دیگر ایجاد شده است نگاه کند و معنا و مفهوم واقعی دخالت کشور متبوعش در امور دیگر کشورهای اسلامی و آثار زیانبار انسانی و مادی تجاوز به یمن را ببیند.

قاسمی در پایان گفت: معاون حقوقی و بین المللی وزارت امور خارجه در صدر هیاتی سیاسی در این اجلاس حضور دارد که ضمن مشارکت فعالانه در این نشست، واکنش های لازم در مقابل شیطنت ها و اقدامات و رفتارهای غیرسازنده برخی از کشورها را نیز خواهد داشت.

به گزارش ایرنا عبدالله بن زاید وزیر خارجه امارات روز جمعه دهم اسفند در افتتاحیه چهل‌ و ششمین دور نشست شورای وزرای خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی، در ابوظبی با تکرار ادعاهای ضد ایرانی خود گفت: «از ایران می‌خواهیم که در سیاست‌ها خود بازنگری کرده و در امور کشورها دخالت نکند و گسترش هرج‌ و مرج و فرقه‌گرایی را متوقف کند.»

سازمان کنفرانس اسلامی معروف به سازمان همکاری اسلامی و سازمانی بین‌المللی، در سال ۱۹۶۹ با عضویت ۵۷ کشور اسلامی به منظور نزدیکی بیشتر کشورهای اسلامی تاسیس شد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.