اختلاف با روحانی؛ پشت پرده استعفای ظریف؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۰۰۷۲۰ سایت خوان

تسنیم : عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی مجلس استعفای ظریف را اقدامی اشتباه دانست و در عین حال گفت که او با روحانی اختلاف دارد.

محمدابراهیم رضایی، عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به استعفای محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه، گفت: این اقدام در شرایط کنونی به نفع کشور نیست و اقدام اشتباهی است، هیچ سیاست مدار کار کشته‌ای در این شرایط دست به چنین اقدامی نمی‌زند.

وی با بیان اینکه در مورد استعفای وزیر امور خارجه تحلیل‌های مختلفی وجود دارد، افزود:کسانی که آقای ظریف را برندی برای شعار‌های خودشان می‌دانستند با استعفای ظریف شوکه شدند و به دنبال فرافکنی هستند واستعفای وی را به اختلاف وزارت امور‌خارجه با نهاد‌های انقلابی می‌دانند؛ در صورتی که اصلا چنین نیست و آنها باید دلایل استعفا را در اختلافات درون کابینه جستجو کنند.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی مجلس در همین راستا ادامه داد: دلیل استعفا وزیر امورخارجه هر چه که هست مربوط به دولت و بین آقای روحانی و ظریف است.

رضایی با تاکید بر اینکه اقدام وزیر امور خارجه خوراکی برای رسانه‌های بیگانه و دشمنان علیه کشورمان ایجاد کرد، تصریح کرد: استعفای ظریف در این مقطع زمانی پیام به دشمنان کشور صادر می‌کند. بهتر بود وی تا پایان کابینه دوازدهم باقی بماند و پاسخگوی اقدامات خود باشد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن