واکنش علی مطهری پس از دیدن فیلم سینمایی مارموز

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۸۱۶۹۷ سایت خوان

ایلنا نوشت: فیلم سینمایی «مارموز» سه شنبه ۱۱ دی با حضور نمایندگان مجلس و خانواده‌های آنها به نمایش درآمد.

بعد از نمایش فیلم سینمایی «مارموز»، علی مطهری (نائب رئیس مجلس) طی سخنانی گفت: فیلم «مارموز»، انتقاد از برخی روش‌های گذشته بود و اینکه برخی رفتارها در گذشته اشتباه بوده است. فیلم نقاط مثبت و منفی داشت و بعضی صحنه‌های فیلم جذاب بود و اینکه چنین فیلم‌هایی در جامعه ایجاد نشاط می‌کند مثبت است.

مهدی کیایی (مدیرکل فرهنگی و  روابط عمومی مجلس) نیز با مثبت ارزیابی کردن نمایش این فیلم برای نمایندگان مجلس گفت: فیلم مارموز فیلمی سخت و یک اثر خاص است و حرکت کردن روی مرزهایی است که نقاط مثبت و منفی دارد.

او ادامه داد: تعداد زیادی از نمایندگان و خانواده‌های آنها که در نمایش ویژه این فیلم حضور داشتند، فیلم را تقریبا پسندیدند و با بسیاری از صحنه‌های فیلم خندیدند. البته در بین تماشاگران هم واکنش مثبت وجود داشت و هم واکنش منفی.

 

کیایی افزود: «مارموز» فیلم سختی است و شوخی کردن در عالم سیاست در فیلم بسیار مشکل است اما این فیلم پیام‌های مثبتی داشت.

جوادنوروزبیگی (تهیه‌کننده فیلم) نیز به نمایندگی از سازندگان فیلم با تشکر از نمایندگان و خانواده‌های آن‌ها که در این اکران حضور داشتند، گفت: این اکران برای ما بسیار خاص بود و خوشحالیم که شما به تماشای این فیلم نشستید و خوشحالیم که شما نیز مانند مخاطبان فیلم در سالن‌های سینما از شوخی‌های فیلم خندیدید. ما در این فیلم واقعیت‌ها را گفتیم و هدف ما از ساخت این فیلم زدن تلنگر است و اینکه نشان دهیم می‌توان حرف مردم را بیان کرد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن