باهنر: راه تسلی‌بخش برای بازماندگان حادثه دانشگاه پیگیری جدی قوه قضاییه است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۷۹۵۹۵ سایت خوان

فارس : دبیر کل جامعه اسلامی مهندسی گفت: راه تسلی‌بخش برای بازماندگان حادثه علوم و تحقیقات پیگیری جدی قوه قضائیه است؛ مسئولان دانشگاه آزاد باید جوابگو باشند تا دیگر این گونه حوادث اتفاق نیفتد.

محمدجواد باهنر دبیر کل جامعه اسلامی مهندسی در حاشیه مراسم دانشجویان جان‌باخته حادثه دلخراش واژگونی اتوبوس واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد، افزود: مظلو‌م‌ترین حقوق، حقوق عامه است که یکی از مسئولیت‌های قوه قضاییه گرفتن حقوق عامه در این گونه حوادث است. 

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسی ادامه داد: باید با سلامت مردم در این گونه حوادث قوی‌تر برخورد شود و همه افرادی که در این حادثه نقش داشته‌اند باید پاسخگو باشند.

وی تأکید کرد: راه تسلی‌بخش برای بازماندگان این حادثه پیگیری جدی قوه قضاییه است و مسئولان دانشگاه آزاد باید جوابگو باشند تا دیگر این گونه حوادث اتفاق نیفتد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن