ادعای جدید آمریکا علیه چین
مدت هاست که جاسوسی چینی ها از آمریکایی ها به یک دغدغه برای مقامات ایالات متحده تبدیل شده و حتی برخی از کارشناس می گویند چین به طور رسمی جاسوسی سایبری را به عنوان یک بخش ضروری از استراتژی ملی خود تلقی می کند.
مایکل فوچس، عضو ارشد مرکز پیشرفت امنیتی ایالات متحده، می گوید: این روزها پکن، جاسوسی سایبری را برای پیشرفت ملی خود ضروری می داند و این عمل را در شرایط فعلی ادامه خواهد داد.
وزارت دادگستری ایالات متحده روز پنج شنبه علیه دو تبعه چینی به خاطر نفوذ سایبری و هک سیستم های امنیتی شکایت کرده است. اما پکن این اتهامات را به سرعت رد کرده است.
افزون بر اینها یک مقام ارشد وزارت دادگستری آمریکا روز جمعه اعلام کرد اتهامات هکری علیه دو تبعه چینی نشان می دهد پکن جاسوسی سایبری را به عنوان ضرورت برای پیشرفت ملی چین به رسمیت می شناسد و این کار را در شرایط کنونی پایان نمی دهد.
مایکل فوچس در بخشی دیگر از سخنانش می گوید: من فکر می کنم بسیار عادلانه است که بگوییم چین این جاسوسی سایبری را برای اهداف اقتصادی به عنوان یکی از اجزای ضروری استراتژی ملی برای رشد اقتصادی و تبدیل شدن به یک کشور قدرتمند تر می بیند و بنابراین نمی خواهد آن را متوقف کند.
جالب است که پس از مطرح شدن ادعای ایالات متحده در مورد جاسوسی چینی ها برخی از متحدان واشنگتن یعنی استرالیا، بریتانیا و نیوزیلند نیز انتقاداتی در مورد جاسوسی اقتصادی پکن مطرح کردند.
کریستوفر ری، مدیر کل FBI نیز در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت:" هدف چین، به سادگی قابل تشخیص است. این کشور در تلاش است خود را جایگزین ایالات متحده به عنوان بزرگترین ابرقدرت جهان کند."
تشدید تنش ها بین پکن و واشنگتن لحظه به لحظه مشهودتر می شود و شاید بتوان دستگیری مدیرمالی هواوی در یکم دسامبر را یکی از نقاط تشدید این درگیری ها دانست.
اما چینی ها هم ساکت نمانده اند و وزارت خارجه چین روز جمعه گفت که پکن قاطعانه مخالفت خود را با اتهامات بی اساسی که از سوی ایالات متحده و متحدانش علیه چین برای جاسوسی اقتصادی ابراز می شود، اعلام می کند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر