حضور ژاپن در رزمایش دریایی انگلیس و آمریکا

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۷۶۶۹۸ سایت خوان

ايسنا : نیروی دریایی ژاپن موسوم به "نیروی دفاع شخصی دریایی" در بیانیه‌ای امروز چهارنشبه عنوان کرد: ژاپن برای نخستین بار در رزمایش‌های نظامی مشترک با آمریکا و انگلیس در اقیانوس آرام شرکت می‌کند.

 در همین راستا ژاپن قصد دارد ناو حامل هلیکوپتر این کشور به نام "ایزومو" که این کشور برای تبدیل آن به یک ناو هواپیمابر تحت خط مشی‌های نظامی جدید برنامه‌ریزی کرده و همچنین هواپیمای گشت زنی دریایی مدل پی-۱ خود را برای شرکت در رزمایش اعزام خواهد کرد.

آمریکا نیز قرار است هواپیمای شناسایی و ضد زیردریایی خود از مدل بویینگ پی-۸ پوزایدون و کشتی‌های نظامی دیگر خود را در این رزمایش شرکت داده و انگلیس نیز ناوچه اچ ام اس آرژیل خود را خواهد فرستاد.

برحسب بیانیه مذکور هدف این رزمایش دستیابی به کیفیت تاکتیکی برای نیروی دفاع شخصی دریای ژاپن و همین طور تقویت همکاری نظامی میان این سه کشور اعلام شده است.

طبق گزارش شبکه ان اچ کی ژاپن این رزمایش نظامی به نوعی برای پاسخ به توسعه طلبی چین در اقیانوس آرام سازماندهی وبرنامه ریزی شده است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن