در دادگاه انحلال فدراسیون فوتبال چه گذشت؟
وحید ملکی، وکیل پایه یک دادگستری که وکالت چند شخصیت ورزشی مانند علی کریمی را بر عهده دارد، مردادماه سال جاری با طرح دادخواستی علیه فدراسیون فوتبال به اساسنامه فدراسیون فوتبال ایراد گرفت و خواستار انحلال این فدراسیون شد.
یکی از دلایل اقدام او را عدم ثبت و یا عدم ثبت قانونی فدراسیون در نهادهای ذیربط و ذیصلاح بود. در همین راستا، جلسه رسیدگی به این پرونده روز گذشته (دوشنبه ۱۹ آذر) در شعبه ۵۵ دادگاه عمومی تهران برگزار شد. البته در این جلسه علیرغم ابلاغ قانون وقت دادرسی به فدراسیون، نماینده یا وکیلی از طرف فدراسیون فوتبال حضور پیدا نکرد.
وحید ملکی، در گفتوگو با ایسنا دربارهی فرآیند رسیدگی به این پرونده اظهار کرد: در جلسه امروز احدی از فدراسیون به دادگاه نیامد. من هم به دادگاه اعلام کردم که دفاعیاتم همان دادخواست تقدیمی است و رئیس شعبه درخواست کرد که اساسنامه فدراسیون را به او تحویل دهم تا مطالعه کند. در حال حاضر قرار شده که رئیس شعبه اساسنامه فدراسیون فوتبال و دادخواست من را بررسی کند و پس از آن تصمیمگیری شود. بدیهی است این تصمیم قابل اعتراض است.
او در پاسخ به این سوال که آیا فدراسیون فوتبال نماینده حقوقیای معرفی کرده است، توضیح داد: ماده 32 آیین دادرسی مدنی مخصوص ارگانهای دولتی است. فدراسیون فوتبال میگوید که ما دولتی نیستیم، پس نمیتوانست نماینده حقوقی معرفی کند. اتفاقا من امروز منتظر بودم که ببینم فدراسیون نماینده حقوقی معرفی میکند یا نه تا ایراد مقتضی را بنمایم. ایراد عمده بنده به شخصیت حقوقی فدراسیون فوتبال است و اگر آنها نماینده حقوقی معرفی میکردند به دفاعیاتم افزوده میشد. با این حال نمایندهای معرفی نشد. درضمن آنها لایحهای هم به دادگاه ارائه نکرده بودند.
این وکیل پایه یک دادگستری با بیان این که هیچ کس از طرف فدراسیون فوتبال از او درخواست عدم رسیدگی به این پرونده را نکرده است، در پاسخ به این سوال که آیا این پرونده را تا آخر پیگیری خواهد کرد، گفت: من پیگیر این موضوع هستم. حتی اگر مشغلههای شغلی اجازه بدهد و فرصتی پیدا کنم، تصمیم دارم دادخواستهای دیگری برای اصلاح موارد حقوقی فدراسیون فوتبال بدهم. آییننامههای فدراسیون فوتبال دارای ایراد حقوقی است. هدف ما خیرخواهانه است و میخواهیم اگر ایرادی در فدراسیون فوتبال وجود دارد، حل شود.
ملکی در پایان خاطرنشان کرد: وقتی ماهیت حقوقی فدراسیون فوتبال مبهم باشد، مشکلساز میشود. تصور کنید فدراسیون فوتبال مادهای در آییننامههای مختلف (آیین نامه تعیین وضعیت، آیین نامه کمیته اخلاق و انضباطی و...) تصویب کند که مواردی باشد که غیراخلاقی و غیرقانونی است. نسبت به این قوانین در کجا میتوان اعتراض کرد؟ برای مثال، برای اعتراض به یک مصوبه دولتی، یک شهروند میتواند به دیوان عدالت اداری مراجعه کند اما از فدراسیون فوتبال سوال کنید از تصمیماتشان به کجا میتوانید اعتراض کنید؟ احتمالا مثل جلسه امروز پاسخی نخواهید یافت! گویی نسبت به این مساله نوعی خلاء قانونی وجود دارد. انشاءالله اقدامات پیش رو به صلاح و صرفه جامعه ورزش باشد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر