آمریکا ناوهای هواپیمابر خود را راهی خلیج فارس کرده
ناو هواپیمابر " یو اس اس جان سی استنیس" همراه با شناورهای دیگر تا آخر هفته جاری به خلیج فارس وارد خواهد شد. این اقدام آمریکا برای قدرت نمایی و در پاسخ به رونمایی ناوشکن "سهند" و الحاق آن به نیروی دریایی نداجا انجام گرفته است.
هفته جاری ناوشکن سهند به ناوگان نیروی دریایی ملحق شد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش نیز در همایش تشریح دستاوردهای نداجا گفت: حضرت آقا فرمودند نیروی دریایی هر زمان برای دریانوردی اقیانوسی آمادگی لازم را داشت این اقدام را انجام دهد.
وی با تاکید بر اینکه ناوگان نظامی بخشی از قدرت دریایی کشورهاست، اظهار کرد: به همین دلیل اگر میخواهیم ناوگان قدرتمندی و دیپلماسی دفاعی فعالی داشته باشیم باید ملت ما زندگی خود را با دریا پیوند بزنند.
خانزادی با اشاره به موقعیت ایران در سواحل اقیانوسی مکران، گفت: اگر به دنبال احیای تمدن دریایی هستیم باید به قابلیتهای سواحل مکران توجه ویژه داشته باشیم و امروز با تدابیر مقام معظم رهبری شرایط به سرعت در حال تغییر است و اقدامات بسیاری خوبی در حوزه دریا صورت گرفته است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به برنامه های این نیرو برای حضور در اقیانوس اطلس اعلام کرد: صبح امروز پیش از آمدن به اینجا از دفتر فرمانده معظم کل قوا با من تماس گرفتند و گفتند حضرت آقا فرمودند نیروی دریایی هر زمان برای دریانوردی اقیانوسی آمادگی لازم را داشت این اقدام را انجام دهد.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اقدامات نداجا برای تامین امنیت کشتی های تجاری و دریانوردی، گفت: نیروی دریایی ارتش در سالهای گذشته با اعزام ۵۸ ناوگروه، اقدامات بسیار موثری در مقابله با دزدان دریایی و تامین امنیت کشتی های تجاری و امنیت دریانوردی داشته است.
خانزادی ادامه داد: اگر یک دیپلماسی فعال سیاسی و دفاعی داشته باشیم میتوانیم راهبرد دشمنان در تحریمهای غیر نظامی را با شکست روبرو کنیم. گسترش دیپلماسی سیاسی و دفاعی میتواند موجب گسترش همکاری کشورها و درنتیجه رشد و توسعه پایدار شود.
وی تاکید کرد: یکی دیگر از کاربردهای دیپلماسی فعال دفاعی افزایش توان بازدارندگی و پیشگیری از جنگهای احتمالی است و جمهوری اسلامی یکی از کشورهایی است که بازدارندگی دفاعی را به بهترین شکل در این سالها نشان میدهد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر