علیرضا رحیمی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به شرایط خاص و وضعیت فعلی اقتصادی کشور، انتظار می‌رفت که رییس جمهور گزینه‌هایی در سطح وزارت و با سابقه وزارتی در دو وزارتخانه راه و شهرسازی و صنعت، معدن و تجارت معرفی می‌کرد تا بتواند موتور سنگین صنعت و راه و شهرسازی را به حرکت درآورده و به سمت مطلوبی برساند.

وی توضیح داد: به نظر می‌رسد وزرای پیشنهادی دو وزارتخانه صمت و راه و شهرسازی مسیر سختی پیش رو دارند گرچه وزیر پیشنهادی صمت به دلیل سابقه نمایندگی مجلس توانسته مقداری جو مجلس را تکان داده و به حرکت درآورد منتها فضا بیشتر احساسی و رفاقتی است تا اینکه فضای حرفه‌ای و مدیریتی نسبت به آقای رحمانی وجود داشته باشد.

رحیمی اضافه کرد: آقای اسلامی نیز چهره ناشناخته‌ای برای مجلس به حساب می‌آید که مسیر طولانی در پیش دارد تا اینکه بتواند تا روز شنبه خود را به نمایندگان معرفی کرده و آن‌ها را برای رای قانع کند. این بستگی به هنر او دارد.

این عضو هیات رییسه مجلس با اشاره به وزیر پیشنهادی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: آقای شریعتمداری گزینه مطلوبی است. علی‌رغم جوسازی‌های سنگین که علیه ایشان مطرح شد، اما گزینه خوبی است و در حقش بی‌انصافی و اجحاف شده است.

وی با بیان اینکه شریعتمداری با حضور در تمامی کمیسیون‌ها و فراکسیون‌ها به طور قاطع از عملکردش دفاع می‌کند، گفت: فضای مجلس به نفع ایشان بوده و توانسته تا حدودی نمایندگان را اقناع کند. اگر امثال آقای شریعتمداری برای سایر وزارتخانه‌ها معرفی می‌شدند، می‌توانست امتیاز و اعتبار کابینه روحانی بیشتر شود ولی به هر حال باید منتظر نظر مجلس و رایزنی‌های وزرا باشیم.

رحیمی درباره وزیر پیشنهادی اقتصاد نیز گفت: عمده مشکلات کشور مربوط به بخش اقتصادی است. گرچه استقلال بانک‌ها و وزارت اقتصاد به طور ساختاری موانع و محدودیت‌هایی را می‌تواند برای هر وزیری ایجاد کند ولی به نظر می‌رسد که آقای دژپسند باید برای اقناع نمایندگان مسیری را طی نماید.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.