فریرا: پرسپولیس کشتی گرفت نه فوتبال

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۴۷۵۱۳ سایت خوان

ايسنا : سرمربی السد در نشست خبری بعد از بازی به انتقاد از سبک بازی پرسپولیس پرداخت.

به گزارش الرای، السد در دیدار رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا با یک گل در خانه برابر پرسپولیس تن به شکست داد.

سرمربی السد به سبک بازی پرسپولیس اعتراض دارد. فریرا پرتغالی در نشست خبری بعد از بازی گفت: بعد از شکست در دیدار امشب چاره‌ای جز پیروزی در ورزشگاه آزادی نداریم. پرسپولیس را تیم سخت کوشی دیدم و برای صعود به دور بعد باید با نهایت آمادگی در دیدار برگشت به میدان رویم.

او ادامه داد: پرسپولیس تکیه بر قدرت بدنی بالای بازیکنانش داشت. آنها انگار کشتی می‌گرفتند و نه فوتبال. در هر دو نیمه تلاش زیادی از خود نشان دادیم. توپ و میدان را در اختیار داشتیم اما نتوانستیم از برتری خود استفاده کنیم. الان زمان گریه کردن نیست بلکه باید خود را برای دیدار برگشت آماده کنیم و با تمرکز بالای به میدان رویم.

او درباره تعویض حامد  اسماعیل گفت: هایدوس را به بازی فرستادم چرا که او یک مهاجم است تا تیم را از نظر هجومی تقویت کنیم. دروازبان ما امشب حتی نمی‌توانست که به خاطر آسیب دیدگی به توپ ضربه بزند.حسن الدوسری به خاطر دریافت کارت زرد بازی برگشت را از دست داد و برشم هم مصدوم است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن