توضیحات معاون وزیر علوم درباره ۲ طرح تجمیع و ادغام

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۴۴۵۹۷ سایت خوان

ايسنا : معاون آموزشی وزیر علوم گفت: رشته‌ها نیازمند ساماندهی هستند و برای حل این مشکل نیز مدیران دانشگاه‌ها باید پیشقدم شوند و پیشنهادات خود را ارائه دهند.

 دکتر مجتبی شریعتی‌نیاسر در نشست معاونان آموزشی دانشگاه‌های منطقه ۵ در دانشگاه ایلام، اظهار کرد: مدیریت منطقه‌ای و ساماندهی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی دو برنامه‌ مهم وزارت علوم است که در پرتو مدیریت منطقه‌ای دانشگاه‌های مناطق دارای دو ماموریت تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری خواهند شد.

 

وی با بیان اینکه اشراف مدیران دانشگاه‌ها به مناطق بیشتر از ستاد است و تصمیم‌سازی آنان می‌تواند به تصمیم‌گیری‌های ستاد کمک کند، تصریح کرد: این تصمیم در وزارت علوم بی‌سابقه است و می‌تواند کمک قابل توجهی به دانشگاه‌ها کند.

 

معاون آموزشی وزیر علوم درباره موضوع ساماندهی هم اظهار کرد: هدف ساماندهی ارتقای وضعیت موجود است و دارای دو مدل ادغام و تجمیع است که در ادغام، موسسات زیر خط استاندارد حذف نمی‌شوند، بلکه در یک واحد بزرگ‌تر ادغام می‌شوند.

شریعتی گفت: در طرح تجمیع از دو موسسه که هر دو زیر خط استاندارد هستند، یک موسسه‌ با نامی جدید تاسیس می‌شود.

وی تخصصی شدن و تغییر ماموریت‌ها را از دیگر برنامه‌های وزارت علوم برای دانشگاه‌ها با توجه به شرایط موجود دانست و تصریح کرد: رشته‌ها نیازمند ساماندهی هستند و برای حل این مشکل نیز مدیران دانشگاه‌ها باید پیشقدم شوند و پیشنهادات خود را ارائه دهند.

شریعتی نیاسری تاکید کرد: هیچ برنامه تحولی در وزارت علوم بدون مشارکت دانشگاه‌ها امکان‌پذیر نیست و همه‌ دانشگاه‌ها باید در این زمینه کمک کنند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن