آمریکا نیروی هوایی خود را تقویت می کند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۴۱۵۳۱ سایت خوان

تسنیم : نیروی هوایی آمریکا قصد دارد برای عقب نماندن در رقابت با روسیه و چین، رشد قابل توجهی را در تعداد پرسنل و تجهیزات خود طی یک دهه آینده ایجاد کند.

 هیزر ویلسون وزیر نیروی هوایی آمریکا روز دوشنبه اعلام کرد که تحلیل های به دست آمده از اطلاعات طبقه بندی شده در مورد تهدیدهای پیش روی آمریکا بین سال های ۲۰۲۵ تا ۲۰۳۰ نشان می دهد که نیروی هوایی ایالات متحده با نفرات و اندازه فعلی، قادر به حفظ برتری در سطح جهان نخواهد بود.

برنامه توسعه نیروی هوایی که میلیاردها دلار هزینه در پی خواهد داشت، شامل استخدام نیروهای بیشتر و افزایش قابل توجه تجهیزات، از هواپیماهای سوخت رسان گرفته تا جت های جنگنده و بمب افکن، خواهد بود.

طبق برآورد ویلسون، نیروی هوایی آمریکا باید ۴۰.۰۰۰ نیروی جدید را در اختیار گرفته و با افزایش ۲۴ درصدی در تعداد گردان های هوایی، تعداد اسکادران های عملیاتی خود را از ۳۱۲ اسکادران فعلی به ۳۸۶ برساند. این برنامه توسعه ای، تعداد کارکنان نیروی هوایی را به ۷۱۷.۰۰۰ نفر خواهد رساند.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا پیش از این دستور ایجاد نیروی فضایی را صادر کرده بود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن