تظاهرات در بصره برای آزادی معترضان بازداشت شده

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۴۱۲۳۷ سایت خوان

ايسنا : ده‌ها تن از مرده بصره دست به تظاهرات زده و خواستار آزادی معترضانی شدند که در تظاهرات‌ روزهای گذشته توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند.

سومریه نیوز گزارش داد، ده‌ها تن از مردم بصره در تظاهرات صلح‌آمیز مشارکت کرده و خواستار آزادی معترضانی شدند که نیروهای امنیتی آنها را در تظاهرات‌ روزهای گذشته بازداشت کرده بودند.

کاظم سهلانی، فعال مدنی بصره گفت، تظاهرکنندگان خواهان آزادی تظاهرکنندگان بازداشتی و وتوقف روند بازداشت‌ها شدند.

وی اعلام کرد، برای بزرگداشت شهدای تظاهرات راهپیمایی دیگری هم ترتیب داده خواهد شد.

بصره از چند ماه پیش شاهد تظاهرات و اعتصاب‌ها برای مطالبه بهبودی خدمات رسانی، بهبودی اوضاع نابسامان بصره، مبارزه با فساد و ایجاد فرصت اشتغال است و به دنبال این تظاهرات موجی بی‌سابقه از اعتراض‌ها و در جریان آن به آتش کشیدن دفاتر احزاب و جنبش‌های سیاسی، نهادهای دولتی و کنسولگری ایران رخ داد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن