گردشگران خارجی در عباس‌آباد خانه فساد باز کردند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۴۱۱۵۴ سایت خوان

کیهان نوشت: دادستان مرکز استان مازندران از بازداشت سه گردشگر خارجی و دو زن ایرانی به اتهام دایر کردن مرکز فساد و فحشا خبر داد.

سیدیونس حسینی‌عالمی در این باره اظهار کرد: حسب اعلام کلانتری مرکزی عباس‌آباد مبنی بر تشکیل خانه فساد و اعمال برخلاف اخلاق و عفت عمومی که موجب نارضایتی مردم و اهالی محل شده بود این موضوع به سرعت در دستور کار این مرجع قضایی قرار گرفت.

وی در ادامه افزود: با صدور دستورات قضایی از سوی دادستان شهرستان عباس‌آباد و با تکمیل ادله و تشکیل پرونده، متهمین در حین اعمال خلاف شرع با فرد نامحرم و به اتهام دایر کردن مرکز فساد و فحشا و تمرد نسبت به مامورین دولت حین انجام وظیفه دستگیر شدند.

دادستان مرکز استان مازندران تصریح کرد: در این رابطه ۵ نفر از جمله ۳ گردشگر خارجی و ۲ زن ایرانی دستگیر و پس از تفهیم اتهام و صدور قرار تامین به زندان معرفی شدند که پرونده در حال رسیدگی است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن