هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ثابت بود و در ۱۲۱۲.۱۲ دلار ایستاد در حالی که روز پنج شنبه ۰.۱ درصد کاهش داشت.

در بازار آمریکا، هر اونس طلا برای تحویل در دسامبر ثابت بود و در ۱۲۱۹.۶ دلار قرار گرفت.

دلار آمریکا که طلا به آن قیمت گذاری می شود، در برابر ین ژاپن حدود ۰.۲ درصد کاهش یافت و ۱۱۰.۹۰ ین معامله شد. با این حال ارز آمریکا با افت ارزش ارزهای اروپایی نظیر پوند و یورو، در برابر سبدی از ارزهای رقیب نزدیک به بالاترین رکورد ۱۳ ماه گذشته قرار گرفت.

طلا که در شرایط ابهامات سیاسی و اقتصادی به عنوان دارایی امن از افزایش تقاضای خرید، تقویت می شود امسال نتوانسته است از تنشهای سیاسی فزاینده در سطح جهان سود ببرد زیرا سرمایه گذاران دلار را به جای این فلز ارزشمند به عنوان دارایی مطمئن انتخاب کرده اند.

بر اساس گزارش رویترز، عامل دیگری که قیمت طلا را تحت فشار قرار داده، انتظارات برای بالا رفتن نرخهای بهره در آمریکا است. انتظار می رود بانک مرکزی آمریکا در سپتامبر نرخهای بهره را برای سومین بار در سال میلادی جاری افزایش دهد.

نرخهای بهره بالاتر آمریکا از ارزش دلار و بازده اوراق قرضه پشتیبانی می کند و در مقابل به جذابیت سرمایه گذاری در طلا که بازدهی ندارد لطمه می زند.

وانگ تائو، تحلیلگر فنی رویترز اظهار کرد هر اونس طلا برای تحویل فوری در محدوده ۱۲۰۶ تا ۱۲۲۰ دلار وضعیت خنثی پیدا کرده و اگر از محدوده مذکور خارج شود، روند مشخصی پیدا خواهد کرد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۱ درصد افزایش، به ۱۵.۴۲ دلار رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری ۰.۳ درصد افزایش یافت و ۸۳۳.۱۰ دلار بود و هر اونس پالادیوم برای تحویل فوری با ۰.۴ درصد افزایش، ۹۰۳.۷۵ دلار معامله شد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.