پنجمین آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی برای ۴۲۷ هزار و ۷۰۱ داوطلب در ۱۳۹ شهرستان و ۲۳۴ حوزه امتحانی در 15 تیرماه جاری برگزار شد و قرار است 18 هزار و 198 نفر جذب شوند که ظرفیت استخدامی وزارت آموزش و پرورش در این دوره از آزمون استخدامی ۱۷ هزار و ۳۴۷ نفر است.

 

در همین راستا سازمان اداری و استخدامی کشور با توجه به اعلام اسامی چند برابر ظرفیت پنجمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور اطلاعیه‌ای منتشر کرده که در آن آمده است معرفی داوطلب برای انجام مصاحبه استخدامی به منزله قبولی فرد تلقی نمی‌شود، بلکه در گزینش نهایی با توجه به شغل محل انتخابی و براساس مجموع نمرات فضلی داوطلبان معرفی شده با وزن ۷۰ درصد آزمون کتبی و ۳۰ درصد مصاحبه استخدامی به تعداد یک برابر ظرفیت (به ترتیب نمره فضلی) و سایر شرایط مندرج در دفترچه راهنمای آزمون استخدام مذکور صورت خواهد گرفت.

 

همچنین معرفی شدگان در این مرحله (چند برابر ظرفیت) موظف هستند به سامانه‌های استانی اداره کل آموزش و پرورش محل مورد تقاضا جهت اطلاع از زمان و مکان بررسی مدارک و مستندات، مصاحبه استخدامی و... مراجعه کنند و بدیهی است عدم مراجعه معرفی‌شدگان جهت انجام مراحل مزبور در زمان مقرر به منزله انصراف بوده و داوطلب دراین خصوص حق اعتراض نخواهد داشت.

 بر اساس این گزارش، گذراندن دوره یک ساله مهارت‌آموزی و موفقیت در آزمون جامع دوره مزبور، مطابق ضوابط و مقررات اعلام شده از سوی دانشگاه مجری دوره برای پذیرفته‌شدگان نهایی دارای سهمیه (ایثارگران، معلولین) و سایر داوطلبان، الزامی است و محل برگزاری دوره یک ساله مهارت‌آموزی بعد از قبولی نهایی، توسط دانشگاه‌های مجری دوره مهارت‌آموزی اعلام خواهد شد. همچنین بخشی از هزینه‌های برگزاری دوره یک ساله مهارت‌آموزی (خدمات آموزشی و رفاهی) برعهده داوطلب خواهد بود و چنانچه پذیرفته‌شدگان در طول برگزاری دوره یکساله مهارت‌آموزی از ادامه روند آن و اشتغال منصرف شوند؛ وزارت آموزش و پرورش به تشخیص خود نسبت به محاسبه و اخذ هزینه آزمون، مصاحبه استخدامی و برگزاری دوره اقدام خواهد کرد.

طبق این اطلاعیه دانشگاه مجری دوره یک ساله مهارت‌آموزی، مسئولیتی در قبال اسکان و تغذیه مهارت‌آموزان ندارد و در صورت تقاضای مهارت آموز و وجود امکانات، ارائه خدمات با اخذ هزینه مربوط امکان پذیر خواهد بود.

به گزارش ایسنا، چندی پیش اخباری مبنی بر حضور همزمان پذیرفته شدگان در دوره مهارت آموزی و کلاس‌های درس به علت کمبود نیرو از ابتدای مهر ۹۷ مطرح بود که اسفندیار چهاربند، رئیس مرکز منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش آن را رد کرد و گفت: معتقدیم پذیرفته شدگان حتما یک سال دوره صلاحیت حرفه‌ای را در دانشگاه فرهنگیان بگذرانند و این بر خلاف برخی تصورات بود که به علت کمبود نیرو با برگزاری دوره یک ماهه حرفه آموزی، پذیرفته شدگان را از مهر امسال روانه کلاس‌های درس می‌کنیم.

وی با بیان اینکه مصر هستیم طی دو ماهه مرداد و شهریور  پذیرفته شدگان دور اول،  مراحل مربوط به معاینه، مصاحبه و گزینش را طی کنند و از ابتدای مهر ماه به کلاس های دانشگاه فرهنگیان بروند و به مدت یکسال و تا مهر آینده دوره ببینند گفت:  ما تا ۲۵ شهریور فرصت داریم مراحل مصاحبه و گزینش را انجام و لیست یک برابر ظرفیت را تحویل سازمان سنجش بدهیم تا پذیرفته شدگان نیمه دوم شهریور در دانشگاه فرهنگیان ثبت نام کنند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.