دیلی میل گزارش داد، طبق تحقیقی جدید گرم تر شدن هوا و تغییرات آب وهوایی هزاران شهروند آمریکا و مکزیک را در خطر خودکشی قرار می دهد.

امواج گرما که در آمریکا و بسیاری از کشورهای جهان را دربرگرفته برای عده ای افراد زندگی را غیر ممکن کرده است. درهمین راستا محققان دانشگاه کالیفرنیا برکلی متوجه شده اند، زمستان  ممکن است اختلالات فصلی در ۵ درصد جمعیت جهان ایجاد کند اما گرمای بسیار زیاد سبب می شود افراد احساس زندانی بودن یا تنهایی کنند، یا میل به خودکشی داشته باشند.

آنها تخمین می زنند چنانچه روند افزایش دما تا ۲۰۵۰ میلادی همچنان ادامه یابد، موارد خودکشی در آمریکا  و مکزیک ۲۱ هزار نفر اضافه می  شود.

هرچند آب هوا یکی از عوامل اصلی خودکشی به حساب نمی آید اما تحقیقات این پژوهشگران نشان می دهد گرمایش جهانی برسلامت عمومی مردم جهان تاثیرگذار است.

تا ۲۰۵۰ میلادی متوسط دمای جهانی احتمالا ۲ درجه سلیوس افزایش می یابد. افزایش دما نه تنها روی سطح دریا و رشد محصولات کشاورزی تاثیر می گذارد، بلکه بر مغز انسان و روحیات او نیز تاثیرگذار است.

به هرحال محققان در این پژوهش نرخ خودکشی و الگوی زبانی و ارتباطی در شبکه های اجتماعی مانند توئیتر را بررسی کردند.

در مرحله بعد آنها اطلاعات قدیمی تر مربوط به دما در هر منطقه از آمریکا و مکزیک را با سوابق خودکشی تطابق دادند. محققان متوجه شدند این دوشاخص به طور هماهنگ با یکدیگر افزایش می یابند.

جالب آنکه هرچه هوا گرمتر باشد افراد بیشتری درباره احساس تنهایی یا زندانی بودن پیام توئیت ارسال می کنند.

مهم نیست که فرد ثروتمند یا فقیر باشد یا در مکانی زندگی کند که آب وهوا اصولا گرم باشد. به نظر می رسد گرما وضعیت احساسی افراد را تحت تاثیر قرار می دهد.

از سوی دیگر تحقیقی پیشین نشان داده بود، با افزایش گرما رفتارهای خشونت آمیز بیشتر می شود و همزمان همدردی و محبت به دیگران کاسته می شود.

براساس تحقیقات جدیدبا افزایش گرمایش جهانی، نرخ خودکشی در آمریکا تا ۲۰۵۰میلادی ۱.۴ درصد در آمریکا و ۲.۳ درصد در مکزیک رشد می کند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.