سامان قدوس گران ترین بازیکن سوئد شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۱۷۵۴۶ سایت خوان

باشگاه خبرنگاران جوان : بر اساس اعلام یک رسانه سوئدی ستاره ایرانی تیم فوتبال اوسترشوند، گران‌ترین بازیکن لیگ این کشور است.

سایت سوئدی «فوتبال ترانسفرز»، بازیکنان گران قیمت لیگ سوئد موسوم به آلسونسکان را معرفی کرد که بر این اساس سامان قدوس بازیکن تیم ملی فوتبال کشورمان و باشگاه اوسترشوند گران‌ترین بازیکن این لیگ معرفی شده است.

این سایت ارزش ستاره ایرانی اوسترشوند را در حال حاضر ۴۵ میلیون کرون سوئد (حدود ۴.۴ میلیون یورو) اعلام کرده است.

این در حالی است که قدوس پیشنهادی ۵۰ میلیون کرونی (۴.۸ میلیون یورویی) از سلتاویگو داشت که از سوی مقامات باشگاه اوسترشوند رد شد.

در این فهرست پس از قدوس اریک یوهانسون از جورگادنس با ۳۰ میلیون کرون و پونتوس دالبرگ از گوتبورگ با ۲۵ میلیون کرون در رتبه‌های دوم و سوم گرانترین بازیکنان لیگ سوئد قرار دارند.

بر اساس این گزارش، در بخش گرانترین لژیونر‌های سوئدی نیز امیل فورسبرگ از لایپزیک با ۴۰۰ میلیون کرون (۳۸.۵ میلیون یورو) گران قیمت‌ترین بازیکن سوئدی در خارج از کشور است و پس از او ویکتور لیندلوف مدافع سوئدی منچستریونایتد با ۳۰۰ میلیون کرون و زلاتان ابراهیموویچ مهاجم لس آنجلس گلکسی با ۱۰۰ میلیون کرون در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن