دمای۸ شهر خوزستان به ۵۱ درجه رسید

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۰۹۴۱۲ سایت خوان

ايسنا : سرپرست اداره کل هواشناسی خوزستان با اشاره به روند افزایشی دمای هوای استان گفت: روز سه شنبه ۹ ایستگاه در هشت شهر خوزستان دمای ۵۱ درجه سانتی‌گراد را ثبت کردند. روز گذشته شهرهای امیدیه، بستان، اهواز، ایستگاه کشاورزی اهواز، رامهرمز، شوش، شوشتر، گتوند و هندیجان دمای ۵۱ درجه سانتی‌گراد را گذراندند.همچنین روز گذشته دمای هوا در آبادان، آغاجاری، شادگان و دزفول به ۵۰ درجه سانتی‌گراد رسید.

سرپرست اداره کل هواشناسی از ثبت دمای ۵۱ درجه در ۹ ایستگاه هواشناسی استان در روز گذشته خبر داد.

محمد سبزه زاری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به روند افزایشی دمای هوای استان اظهار کرد: روز سه شنبه ۹ ایستگاه در هشت شهر خوزستان دمای ۵۱ درجه سانتی‌گراد را ثبت کردند. روز گذشته شهرهای امیدیه، بستان، اهواز، ایستگاه کشاورزی اهواز، رامهرمز، شوش، شوشتر، گتوند و هندیجان دمای ۵۱ درجه سانتی‌گراد را گذراندند.

وی با بیان اینکه افزود: همچنین روز گذشته دمای هوا در آبادان، آغاجاری، شادگان و دزفول به ۵۰ درجه سانتی‌گراد رسید.

سرپرست اداره کل هواشناسی خوزستان گفت: پیش بینی می شود از امشب افزایش رطوبت و وقوع شرجی را در سطح استان خوزستان شاهد باشیم. این روند تا آخر هفته جاری ادامه دارد.

سبزه زاری تصریح کرد: از اوایل هفته آینده نیز روند افزایش دما و انتظار دمای بالای ۴۹ درجه را در اکثر شهرها و دمای بالای ۵۰ درجه را در برخی از مناطق استان خوزستان خواهیم داشت.

سرپرست اداره کل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه روز گذشته بستان، امیدیه و ایستگاه رادار اهواز با ۵۱.۲ و دهدز با ۲۸ درجه سانتی‌گراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان خوزستان بودند. تغییرات دمای هوای امروز اهواز نیز بین ۵۱ و ۳۶ درجه سانتی‌گراد در نوسان خواهد بود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن