ایتالیا: تحریم‌ها باید ابزار باشند و نه هدف

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۰۶۰۱۷ سایت خوان

فارس : نخست وزیر ایتالیا امروز گفت با در نظر گرفتن قوانین و منافع شرکت‌های ایتالیایی تحریم‌های ضد روسی نباید به صورت خودکار تمدید شوند.

 «جوزپه کنته» نخست‌وزیر ایتالیا گفت که تحریم‌های ضد روسی اتحادیه اروپا نباید به صورت خودکار تمدید شوند.

بنابر گزارش خبرگزاری «رویترز»، کنته امروز (چهارشنبه) در در پارلمان این کشور گفت: «ما بر قوانینی تاکید خواهیم داشت که می‌گویند، تحریم‌ها نباید به صورت خودکار تمدید شوند.»

وی افزود: «ما باید در این مورد، بسیار با ملاحظه عمل کنیم. تحریم‌ها باید ابزار باشند و نه هدف.»

نخست‌وزیر ایتالیایی همچنین تاکید کرد که رم باید به منافع شرکت‌های ایتالیایی توجه فراوانی داشته باشد.

منابع دیپلماتیک اعلام کرده‌اند که سران اروپایی روز پنجشنبه و جمعه در بروکسل تشکیل جلسه می‌دهند و موضوع تمدید تحریم‌های روسیه تا پایان ژانویه در دستور کار آنان قرار دارد.

در پی شدت گرفتن تنش در شرق اوکراین و پیوستن شبه جزیره کریمه به اوکراین، از سال ۲۰۱۴ روابط میان غرب و روسیه بحرانی شده است و اتحادیه اروپا چندین دور تحریم علیه بخش انرژی و دفاعی روسیه اعمال کرده است. این تحریم‌ها هر ۶ ماه یکبار تمدید می‌شوند.

مسکو اعلام کرده است که مالکیت شبه جزیره کریمه را به اوکراین باز نخواهد گرداند و تحریم‌های غرب هم تاثیر چندانی بر اقتصاد این کشور نداشته است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن