سکه ۴۰۰ هزار تومان حباب دارد!؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۰۴۸۸۶ سایت خوان

ايسنا : رئیس اتحادیه طلا و جواهرات شهرستان شهرکرد گفت: در حال حاضر قیمت طلا هر گرم ٢٥٨ هزارتومان و سکه دو میلیون و ۹۶۰ هزارتومان است که با وضعیت موجود، سکه ۴۰۰ هزار تومان حباب دارد.

مسعود واحد در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: بروز شایعات میان مردم و ایجاد ترس به منظور از دست رفتن سرمایه، موجب شده تا تقاضا برای خرید طلا و سکه در استان به صورت چشم‌گیری افزایش یابد.

وی با اشاره به کاهش قیمت اونس در بازارهای جهانی، خاطرنشان کرد: شاهد افزایش قیمیت طلا و سکه در کشور هستیم.

رئیس اتحادیه طلا و جواهرات شهرستان شهرکرد، افزود: تغییر و تحول ناگهانی قیمت ارز در بازار رابطه مستقیم با قیمت سکه و طلا داشته، لذا این نوسانات در بازار موجب افزایش قیمت سکه و طلا خواهد شد.

واحد با اشاره به عدم کنترل قیمت دلار، تصریح کرد: عدم کنترل قیمت دلار و عدم جلوگیری از عملکرد دلال‌ها از عوامل افزایش نرخ دلار و قیمت سکه است که متاسفانه دولت واکنشی در این خصوص انجام نداده و این امر موجب شده تا بازار در اختیار سرمایه‌داران قرار گیرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: افزایش عرضه سکه در بازار برای تعدیل قیمت‌ها پاسخگو نخواهد بود و به دلیل عطش زیاد و تلاطم سرمایه‌گذاران، انتظارات مربوط به خرید سکه برآورده نمی‌شود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن