واشنگتن بیانیه‌ای تازه علیه مسکو منتشر کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۰۲۰۳۵ سایت خوان

فارس : وزارت خارجه آمریکا به دولت روسیه درباره به زندان افکندن بیش از ۱۵۰ تن از «زندانیان سیاسی و مذهبی» اتهام زنی کرد و خواستار «آزای فوری» این افراد شد.

 در ادامه تنش‌ها بین آمریکا و روسیه بر سر موضوعات مختلفی از قبیل بحران اوکراین، سوریه و اتهام‌زنی به مسکو درباره حملات سایبری و دخالت در انتخابات ۲۰۱۶ ریاست جمهوری آمریکا، واشنگتن بیانیه‌ای تازه علیه مسکو منتشر کرد.

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده که واشنگتن به شدت «نگران افزایش تعداد زندانیان سیاسی و مذهبی» در روسیه توسط دولت این کشور است.

این وزارتخانه مدعی شده که هم اکنون «بیش از ۱۵۰» زندانی سیاسی و مذهبی در روسیه در بازداشت هستند.

وزارت خارجه آمریکا همچنین از دولت روسیه خواسته که «فورا» این زندانیان» را ازاد کند. در این بیانیه، همچنین درباره سرنوشت چهار اوکراینی‌ که به گفته وزارت خارجه آمریکا «ناعادلانه در روسیه زندانی هستند»، ابراز نگرانی شده است.

این بیانیه در حالی منتشر شده که بنا بر گزارش رسانه‌ها، وزرای خارجه روسیه و آمریکا امروز درباره سوریه و کره شمالی رایزنی کردند 

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن