ترکیه وضعیت اضطراری را تمدید نمی‌کند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۰۰۶۱۰ سایت خوان

تسنیم : نخست‌وزیر ترکیه بامداد جمعه اعلام کرد دولت این کشور احتمالاً ماه آینده میلادی وضعیت اضطراری را برای هشتمین بار تمدید نخواهد کرد.

 «بینالی ایلدریم»، نخست‌وزیر ترکیه بامداد جمعه از احتمال لغو وضعیت اضطراری در این کشور، برای اولین بار بعد از کودتای ناکام سال ۲۰۱۶ خبر داد.

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، نخست‌وزیر ترکیه که در یک مصاحبه زنده تلویزیونی با شبکه خبری TRT حضور داشت، گفت: «وضعیت اضطراری روز ۱۷ یا ۱۸ جولای پایان خواهد یافت. فکر نکنم دیگر تمدید شود».

ترکیه اولین بار روز ۲۰ جولای ۲۰۱۶ و بعد از وقوع کودتای ناکام در این کشور وضعیت اضطراری اعلام کرد. این وضعیت، از آن پس هر سه ماه یک‌بار تمدید شده است. 

دولت ترکیه آخرین بار روز ۱۸ آوریل این وضعیت را برای هفتمین بار به مدت سه ماه دیگر تمدید کرد. ترکیه بعد از اعلام وضعیت اضطراری ده‌ها هزار نفر را به اتهام مشارکت در کوتا بازداشت کرده است.

ترکیه، «فتح‌الله گولن»، واعظ ترکیه‌ای که در تبعید خودخواسته در آمریکا به سر می‌برد را به طرح‌ریزی و اجرای کودتای نافرجام سال ۲۰۱۶ متهم می‌کند اما گولن این اتهامات را رد کرده است.

دولت ترکیه از آمریکا خواسته گولن را به اتهام دست داشتن در کودتا به ترکیه مسترد کند، اما آمریکا می‌گوید ترکیه باید اسناد مربوط به این اتهام را  تحویل دهد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن