سندرز: ترامپ مشکلات روانی دارد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۹۶۵۸۱ سایت خوان

ايسنا : کاندیدای پیشین انتخابات آمریکا، ریاست جمهوری فعلی این کشور را به داشتن گرایش های شدید مستبدانه متهم کرد و او را بدترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا خواند.

رویترز گزارش داد، برنی سندرز، کاندیدای دموکرات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ آمریکا در یک گفتگوی تلویزیونی اظهار کرد: ما رییس‌جمهوری داریم که دارای گرایش های شدید مستبدانه است و هر روز می‌خواهد دموکراسی آمریکا را تضعیف کند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: در ایالت من و سایر ایالت های این کشور شما مردان و زنانی را می‌یابید که برای دفاع از دموکراسی آمریکایی جنگیده و جان داده‌اند.

سندرز اضافه کرد: این فرد به جهان نگاه می‌کند و ظاهرا از تمامی رهبران خودکامه خوشش می‌آید.

این سیاستمدار آمریکایی در بخش دیگری از گفت وگوی خود دونالد ترامپ را بدترین رییس جمهوری تاریخ ایالت متحده خواند و گفت: فکر می کنم آمریکا به سمت نوع خودکامه‌ای از حکمرانی حرکت می‌کند و در آن رییس‌جمهوری حاکم است که دروغگو و دارای مشکلات روانی است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن