محمودرضا حقی فام در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه با توجه به بومی سازی صنعت برق از طریق شرکت‌های داخلی مشکل چندانی در صنعت برق به دلیل تغییرات ارز اتفاق نمی‌افتد، اظهار کرد: علاوه بر این دولت نیز اعلام کرده که گشایش‌های ارزی با قیمت ۴۲۰۰ تومان برای تولیدکنندگان کالا و خدمات صورت می‌گیرد که همین مساله نیز موجب می‌شود تا شاهد افزایش قیمت تمام شده انرژی برق نباشیم.

وی در خصوص آخرین قیمت تمام شده عنوان کرد: سال گذشته قیمت تمام شده برق در هر کیلووات ساعت ۹۶ تومان در گزارش حسابرسی سازمان برنامه و بودجه اعلام شد، اما آنچه که صنعت برق اعلام کرده بود ۱۱۰ تومان بود.

حقی فام با بیان اینکه افزایش هفت درصدی قیمت انرژی تاثیر چندانی در مصرف مشترکان نگذاشته است، عنوان کرد: برای بررسی میزان تاثیر حداقل سه ماه زمان لازم است تا قرائت کنتورها انجام شود. اما بدیهی است که با توجه به افزایش ناچیز قیمت، مدیریت مصرف چندانی نیز صورت نخواهد گرفت.

معاون شرکت توانیر  با بیان اینکه درصد بالایی از مشترکان تنها ۲۰ هزار تومان برای مصرف برق پرداخت می‌کنند، اظهار کرد: قطعا با افزایش هفت درصدی قیمت‌ها نمی‌توان شاهد تاثیرات بسیار زیادی در حوزه کاهش مصرف بود.

گفتنی است هیات وزیران در مصوبه‌ای به استناد مواد ۱ و ۳ قانون هدفمند کردن یارانه‌ها مصوب ۱۳۸۸ به وزارت نیرو اجازه داد تا متوسط تعرفه‌های آب و برق را از ابتدای اردیبهشت ماه امسال بدون تغییر ساختار تعرفه‌ها هفت درصد افزایش دهد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.