وزیر خارجه فرانسه به برلین می‌ رود

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۸۴۳۷۷ سایت خوان

باشگاه خبرنگاران جوان : قرار است ژان ایو لو دریان برای گفتگو با وزیر خارجه آلمان درباره توافق هسته‌ای ایران، به برلین سفر کند.

پایگاه اینترنتی وزارت امور خارجه فرانسه اعلام کرد وزیر امور خارجه این کشور هفتم مه (هفدهم اردیبهشت) موضوع ایران را در دیدار با همتای آلمانی‌اش بررسی می‌کند.

بر این اساس، ژان ایو لو دریان دوشنبه هفتم مه برای شرکت در جلسه‌ای کاری با هایکو ماس، همتای آلمانی‌اش، به برلین سفر می‌کند.  دو طرف در این دیدار درباره موضوعات مختلف از جمله ایران، روسیه و سوریه بحث و تبادل نظر خواهند کرد.

در آستانه تصمیم آمریکا در خصوص برجام، ژان ایو لو دریان و هایکو ماس بحث عمیقی درخصوص ابعاد مختلف روابط دو کشور با ایران خواهند داشت.

وزیر امور خارجه فرانسه رویکرد تبیین شده رئیس جمهور فرانسه را یادآور خواهد شد تا این امکان وجود داشته باشد که گفتگوها، با هماهنگی تنگاتنگ میان اعضای دائم شورای امنیت و قدرت‌های اروپایی و منطقه‌ای، به حفظ دستاورد‌های توافقنامه وین در سال ۲۰۱۵، کنترل فعالیت هسته‌ای پس از سال ۲۰۲۵، برنامه موشک‌های بالستیک ایران و نقش این کشور در منطقه- به خصوص در سوریه و یمن- منتهی شود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن