بوریس جانسون روز سه‌شنبه در بیانیه‌ای افزود: توافق هسته‌ای ایران بر اساس عدم اعتماد به مقاصد هسته‌ای ایران و بر پایه راستی آزمایی های سخت‌گیرانه از جمله تدابیری که به بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اجازه دسترسی بی‌سابقه به برنامه هسته‌ای بدهد، صورت گرفته است.

وی اظهار داشت که برنامه هسته‌ای ایران درگذشته ثابت می‌کند که &#۳۹;چرا ما امروز نیازمند بازرسی‌های سرزده در چارچوب توافق هسته‌ای هستیم.&#۳۹;

وزیر امور خارجه انگلیس افزود: نظام راستی آزمایی که در برجام تعبیه‌ شده کار را برای اینکه ایران بتواند دوباره برنامه تحقیقاتی خود را از سر بگیرد دشوار می‌کند. این مساله همچنین دلیل موجه دیگری است که هم‌زمان با حفظ برجام، نگرانی‌های آمریکا و سایر متحدانمان موردبررسی قرار گیرد.

به گزارش ایرنا، نخست‌وزیر رژیم اشغالگر قدس دیشب در اقدامی نمایشی، مدعی شد اسنادی در اختیار این رژیم است که نشان می دهد ایران پیش از برجام، برای رسیدن به تسلیحات هسته ای تلاش می کرده و پس از این توافق، آن فعالیت ها را به صورت مخفیانه ادامه می دهد.

سخنگوی دولت انگلیس شامگاه گذشته در واکنش به این اظهارات تاکید کرد که نظام بازرسی توافق شده در برجام راهکاری قوی و جامع در جهت راستی آزمایی پایبندی ایران به تعهداتش به شمار می‌رود.

وی بابیان اینکه انگلیس هرگز درباره برنامه‌های هسته‌ای ایران ساده‌لوحانه برخورد نکرده، تأکید کرد که نظام بازرسی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهکاری حیاتی و مهم برای راستی آزمایی پایبندی ایران به برجام و اینکه برنامه هسته‌ای این کشور برای مصارف مسالمت‌آمیز است، به شمار می‌رود.

اظهارات مضحک نخست وزیر رژیم صهیونیستی در حالی است که آژانس بین المللی انرژی اتمی از روز اجرای برجام در ۱۷ ژانویه ۲۰۱۶ (۲۷ دی ۱۳۹۴) تاکنون دست کم ۱۰ بار پایبندی کامل ایران به توافق هسته ای را تایید کرده است. همچنین حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب به‌عنوان بالاترین مقام جمهوری اسلامی ایران، استفاده از سلاح هسته‌ای را حرام شرعی اعلام کرده‌اند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.