مقام صهیونیست:سامانه دفاع موشکی سوریه را بمباران می‌کنیم

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۷۸۴۶۷ سایت خوان

ایرنا : رئیس پیشین بخش اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی پنجشنبه شب در واکنش به خبر فروش اس ۳۰۰ روسیه به سوریه مدعی شد: اگر مسکو این سامانه دفاع موشکی را به دمشق بدهد، آن را بمباران خواهیم کرد.

به گزارش تارنمای «عکا» سرزمین های اشغالی به نقل از روزنامه «معاریو»، سر لشکر «عاموس یدلین» مدیر مرکز پژوهش های امنیت ملی اسرائیل که رابطه تنگاتنگی با فرماندهان ارتش و دستگاه های امنیتی این رژیم دارد، گفت: این سامانه (اس ۳۰۰) را به خوبی می شناسم، طرح برخورد با این تهدید (استقرار این سامانه) تهیه شده است، قطعا ما این تهدید را از بین خواهیم برد.

ستاد نیروهای مسلح روسیه ۲۵ فروردین و پس از حمله متجاوزانه آمریکا، انگلیس و فرانسه به سوریه و زیرپاگذاشتن حاکمیت ارضی آن، از احتمال اجرای طرح ارایه سامانه پدافندی اس۳۰۰ به دمشق و سایر کشورها خبر داد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن